perjantai 28. lokakuuta 2011

Haiseva pakettini saapui !!!

Niin kuin uhkailin edellisessä postauksessa, tein tilauksen Suomen Lushista ja se olikin hitusen aiottua isompi :p. Mutta eipä tarvi arvuutella, onko haluamiani tuotteita enää marraskuussa, kun teen joulutuote- ja mahdollisten Retrojen tilauksen Briteistä :). Kalliiksi tuli, mutta kerran täällä eletään :p. Ja plussaa tuli reippaanlaisesti vielä tälle kuulle...

Tuotteet oli pakattu kahteen pieneen pakettiin, jotka oli sitten teipattu yhteen. Ja paketti ei edes tuoksunut pahemmin, ennen kuin avasin teipit :).
Ja erään karvatassun piti jälleen olla katselemassa vieressä, mitä ihmettä siellä paketissa oli :).

Ja tässä sitten tilaamani 8 tuotetta vielä kääreissään. Pyysin lisäksi 4 näytettä, jotka myös sain :). Hihii, pääsee nuo haluamani joulusaippuat testaamaan ennen kokonaisten tilaamista :).

Mutta nyt alan ottamaan nuo pois kääreistään ja pussittamaan minigrippeihin. Otan myös kunnon kuvat nuista, jos valoa vielä piisaa :). Huomenna tulee päivällä sitten tarkempaa postausta, kun olen ensin käynyt aamu-Zumbassa :).
Eilen ei tosiaan ollut mitään kirjoitettavaa, eikä oikeastaan tänäänkään tämän paketin lisäksi. Nyt on kuitenkin aikaa rauhassa kuvailla nuo, kun Mr. Insinööri lähti kotonaan käymään ja tulee sunnuntaina vasta takaisin :).
Neffikin edelleen voi hyvin ja haava on myös siistinä pysynyt, vaikka vähän on tikkejä yrittänyt "purra" (luullut ilmeisesti takuiksi) :).
Palataan huomenna jälleen asiaan!
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. Kun mä tilasin aikoinaan britti-Lushista, ja tilasin sen paketin tänne töihin, niin koko alakerran aulavastaanotto haisi siltä pehmusteelta -> kuvottavalta, makealta popcornilta! :P HYH.

    VastaaPoista
  2. Heh, Reiskakin on muuten aina ekana paikalla kun postipaketteja availen, pöllii pehmusteet ja tunkee sisään laatikoihin jne.

    VastaaPoista
  3. Hihih :D. Muakin vähän jännittää, millainen se britti-paketti mahtaa sitten olla, ne kun pakkaa tuotteet aivan erilailla mitä täällä Suomessa :).
    Nuo katit ne vaan ehtii joka paikkaan tunkea nokkansa ja pölliä kaiken mahdollisen irtoavan :D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit