tiistai 25. lokakuuta 2011

Uusi Rakkauteni

Ei, Mr. Insinööriä en ole vaihtanut kuitenkaan :D. Kyse on, yllätys yllätys, "vain" kosmetiikasta ;).

Tässä on ensin pitkästä aikaa taas kuvaa aamulla käyttämästäni kosmetiikasta (pari juttua unohtui) ja siinä myös Uusi Rakkauteni näkyy.

Ja tässä se näkyy paremmin (tai noh, enää ei oikeen valo meinaa piisata hyvin kuvaamaan näitä :/ ).
Eli kyseessä on voittamani Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow luomiväri :).
Olen niin rakastunut tuohon värisävyyn <3. Mullahan nuita luomivärejä on ja sinisiäkin löytyy monessa sävyssä, mutta tämä on sellainen mitä minulta ei löydy ennestään.
Tuo on sellainen rehellinen sininen, Suomen sininen :D. Hohtaa ihanan metallisesti luomella. Pysyy myös hyvin UDPP:n kanssa ja kestää myös kevyemmät jumpat. Varisee hieman kuivana laittaessa, mutta sen ongelman ratkaisen aina kaikilla luomiväreillä kostealla siveltimellä ja tämä tekee myös väristä intensiivisemmän. Ah, ihana ihana ihana väri kerta kaikkiaan <3.
Ensimmäisellä kerralla käytin koko luomelle, mutta eilen ja tänään olen käyttänyt tätä tuon L'orealin Color Appeal Mono luomivärin kanssa (sävy 21 Golden Beige), ja sopivat kyllä yhteen niin kauniisti <3.
Tästä hehkutuksesta voitte päätellä, että tulen 150% varmasti ostamaan ainakin ne pari muutakin sävyä näistä uusista Lumenen mono-luomiväreistä, ovat varmasti hintansa väärtejä!!

Kyllähän mulla nuita luomivärejä löytyy jo liikaakin, mutta ajattelin tässä yksi päivä että what the hell, jotkut ihmiset omistaa kymmeniä pareja kenkiä, toiset kymmeniä merkkilaukkuja, kolmannet satoja kynsilakkoja, joten ehkä minun paheeni on sitten luomivärit. Ja kun viimein löysin sen täydellisen pohjustusaineenkin luomille, niin miksen nyt nauttisi täysillä näistä, kun saan niin hyvän mielen itselleni meikatessa :). Todella loistavaa terapiaakin tämä on itselleni!
Eli vaikka muuten yritän parhaani mukaan varastojani tyhjentää, niin luomivärit olkoon se pahe, joita voin TARKASTI HARKITEN ostaa lisää, mutta todellakin tarkasti miettien ja harkiten :).

Tässä taas loppuun kissa-kuvaa :). Vaihdettiin keittiöön yhteen kaappiin Ikeasta ostettu vedettävä systeemi, niin vanhat "hyllyt jäivät tyhjän pantiksi pöydälle. Ja tietysti tämän uteliaan pitää työntää nenänsä/takapuolensa kaikkeen :p.
Hyvin Neffi voi edelleen, eikä haava ole vieläkään huonona. Ehkä tässä ongelmitta selvitään maanantaihin :).
Tulossa vielä pari postausta tälle päivää, palataan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Nastaa kuulla, että tykästyit sävyyn :) Ne ruskeat sävyt on kyllä kanssa tosi kauniita.

    Mullakin on nyt totisesti menossa kosmetiikasta eroon pääsemis-prosessi ja kävin varastoja just eilen läpi, varmaan kyllä taas pitää kohta jotain pois arpoa blogini kautta. Kamaa kertynyt niin järkyttävästi enkä ehdi mitenkään käyttää kaikkea. Muutto edessä tulevana keväänä, ja sitten vasta kusessa oonkin :D

    VastaaPoista
  2. En tykästynyt, vaan rakastuin korviani myöten :D. Tarkoituksena olisikin, joku niistä ruskeista sävyistä hommata ja sitten ehkä se vihertävä sävy :).

    Tsemppiä paljon vähennysprojektiin!! Sun on hyvä arpoa, varsinkin jos avaamattomia tuotteita löytyy :). Itsellä kun lähes kaikki on avattu tai jollain tavalla käytettyjä, niin en viitsi niitä arpoa :/ Ehkä tietty lähipiirille voisi jotain jakaa pois :D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit