keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Voittamani arvontapalkinnot saapuneet!!

Tosiaankin, itselläni ollut nyt hyvä onni mukana viime aikoina, sillä kahdesta blogi-arvonnasta olen voittanut ihanat jutut :).
Ensiksi aloitan tapauksesta, josta uskon (niin hupsua kuin se onkin) onneni viimein kääntyneen parempaan suuntaan :). Eli syyskuun lopussa osallistuin arvontaan Xenia's Day-blogissa ja voitin ällistyksekseni hienon korun :).
Koru saapuikin viimein eilen ja tällainen se on:

Koru oli tuollaisessa kauniissa vaaleanpunaisessa pussukassa, joka ehti jopa Neffin hampaisiinkin (narut nyt ovat niiin kivoja) :D.
Otin nimikorun Carrie-tyylillä, normaalikokoisella fontilla ja ketjun pituus oli 40cm, mikä oli just passeli!

Tässä koru kaulassani. Tykkään tästä ihan mielettömästi ja jospa taas pitkän ajan jälkeen opin kaulakoruja käyttämään :). Ja toivon mukaan myös ihmisillä onnistuu nyt nimeni kirjoittaminen oikein ;).
En voi muuta kuin täydestä sydämestäni kiittää Xeniaa, kun valitsi minut voittajaksi sekä myös Nimesi.fi:tä, kun mahdollisti Xenialle tuon arvonnan :). KIITOS <3

Sitten tuon jälkeen sainkin pari viikkoa sitten tietää, että pääsen 6kk työharjoitteluun tuttuun tutkimusryhmään ja jos kaikki menee hyvin, niin siellä jatkan väikkäriprojektia :). Ja muutama päivä sitten osallistuin Kissaämmä!-blogin arvontaan, josta voitin Lumenen luomivärin, jota ehdin kaupassakin kuolata pari kertaa :D.

Tänään tämä Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow luomiväri sävyssä 24 Archipelago (Saaristomeri) kolahti postiluukusta ja kyllä tämä on kaunis <3.
Harmi, että kansi oli vain rikkoutunut kuljetuksen aikana, mutta teippi onneksi pelastaa tilanteen :). Olin ehtinyt jo meikata, kun tämä tuli, mutta huomenna kokeilen tätä!
Kaunis kiitos siis myös Kissaämmälle, kun näin kivan arvonnan järjestit! Pidän tästä kaunistuksesta hyvää huolta myös ^_^.

Ehkä se tosiaan pitäisi lotto-kuponki laittaa joskus vetämään, jos vielä sieltäkin jotain voittaisi ;D. Ei kahta ilman kolmatta, tosin isoin voitto taisi olla tuo puolen vuoden harjoittelu :).
Täytyy kyllä myöntää, että olen samaan aikaan äärettömän onnellinen ja peloissani tällä hetkellä... Siitä on oikeasti todella pitkä aika, kun olen ollut näin iloinen/onnellinen/helpottunut... Yleensä kun elämässäni on jotain ihanaa ja hyvää tapahtunut, niin yleensä myös sitten heti perään on tapahtunut jotain ikävää ja se mua nyt pelottaakin, että mitä ikävää tässä tulee vielä sattumaan, kun näin hyvin on nyt mennyt...
Sitä kun tarpeeksi ikäviä asioita kokee elämässään, niin alkaa väkisinkin ajatella, että olen tehnyt jotain sellaista, etten ansaitse olla koskaan täysin onnellinen... Juu, tiedänhän minä järjellä, ettei tuo pidä paikkaansa ja parhaani mukaan olen vuosien mittaan yrittänyt tuosta ajattelusta päästä eroon :). Työtä se vaatii vain paljon edelleen, mutta ehkä joku kaunis päivä se onnistuu :).

Tulipas tästä lopusta vakavaa tekstiä, vaikka tämän oli tarkoitus olla iloinen postaus :D. No mutta, tarinan opetus lienee, että osallistukaa arvontoihin niin täällä blogi-maailmassa kuin muuallakin, ne saattavat parhaimmillaan jopa kääntää elämänne suunnan ;D. Joskus pitää useita kertoja yrittää ennen kuin tärppää, mutta aina on se voiton mahdollisuus olemassa :).
Ja tulipahan jälleen jotain pientä itsestäni paljastettua täällä :p.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hui! Onneksi ei ollut sentäs luomiväri hajonnut! Harvemmin noissa kuplamuovikuorissa mikään kyllä hajoaa, eli on ollut jotain tosi painavaa tuon päällä sitten. Mutta hyvä taas tietää, jatkossa pitää pakata vieläkin paremmin tällaiset.

    Tuo koru on kyllä tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. Ihme kyllä itse luomiväri oli koskemattomana pysynyt!
    Valitettavasti sen tietää, kun Itellasta on kyse, että ne kyllä runnovat kaikki miten sattuu :/. Monta Avonin pakettiakin ollut todella runnottuja, mutta mitään ei ole onneksi vielä rikki mennyt tai pudonnut!
    Pakkaamiset kannattaa tosiaan tehdä hyvin!

    Mutta ihania oli kummatkin näistä ^_^

    VastaaPoista
  3. Mie aina osallistun kaikennäköisiin arvontoihin mutta ikinä ei osu onni kohdalle :P

    Mutta nyt sie porskutat tuon hyvän tuulen saattelemana ihan rohkeasti vaan eteenpäin. Nauti siitä!!

    t. Hippi-Dweia

    VastaaPoista
  4. Eipä ole minunkaan kohdalle osunut voittoja varmaan viimeseen 15 vuoteen ja nyt osui sitten 2 lähes peräkkäin :D.
    Aina kannattaa kuitenkin yrittää ja osallistua, kun joskus se saattaa sittenkin tärpätä :D.

    Täytyy yrittää nauttia nyt täysillä tästä fiiliksestä :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit