maanantai 24. lokakuuta 2011

Yllättäviä loppumisia

Minähän tosiaan eilen puhuin, että tänään taitaa yksi tuote loppua. Noh, niitä loppuikin yhteensä 3 kappaletta :D. Loppukiri siis päälle, kun nyt ollut hiljaisempaa alkukuuhun verrattuna :).

Elikkäs eilen päivällä loppui tämä Avonin Slip Into... Perfumed Body Spray. Tästä on myynnissä siis Eau de Toilette, joka kuuluu Itämais-Kukkainen Kategoriaan ja sisältää Orvokin lehtiä, Perhosorkideaa ja Kultaista meripihkaa.
Vartalosuihke meni hyvin käytössä, mutta kyllä tämä on ehkä hivenen liian kukkainen tuoksu minun makuuni. Lisäksi painepakkaus kuluu itselläni aina todella nopeaa, joten en senkään takia ostaisi uudelleen. Vessatuoksuna loistava, mutta hinta hitusen kalliimpi ja kuluu nopeampaa kuin Naturalsin suihkeet, niin siihenkään käyttöön en viitsi hommata.
Mutta itse teen aina niin, että jos jokin hajuvesi mietityttää millainen se on, niin tilaan aina ensin vartalosuihkeen/roll-on dödön, jos vain on mahdollista. Sillä tavalla saan aina paremman kuvan tuoksusta (tokihan niitä tuoksunäytteitäkin on olemassa) :).
Mutta tätäkään EdT:ta en enää himoitse, niin kuin tein aluksi :).
Nythän mulla jäi käyttöön vielä ne 2 vartalosuihketta, jotka ovat pumpattavia tapauksia eli kestävät nyt pidempään :).

Sitten eilen illalla suihkun jälkeen suihkuttelin tämän Avonin Advanced Techniques-sarjan Long & Beautyful Anti-Breakage Spray for Medium to Long Hair hiussuihkeen loppuun. Laitoin tätä aina pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuslatvoihin ennen hiuksiin jätettävää hoitoainetta.
Tämän pitäisi ilmeisesti ehkäistä hiusten katkeilua tai jotain vastaavaa, mutta en kyllä huomannut tämän tekevän mitään erikoista hiuksilleni, tosin en myöskään huomannut mitään huonoakaan vaikutusta. Eli kiva oli kokeilla, mutta tuskin ostan enää uudelleen :).

Ja tänään sain aamusella tyhjentää vihdoin ja viimein tämän Avonin Naturals-sarjan Renewing Rasberry Shower Gel suihkugeelin käsisaippuaksi! Tästähän puhuin jo aiemmin, kun käytin tätä suihkugeelinä. Tuoksu alkoi tosiaan totaalisesti tökkimään, todella esanssinen ja teollinen vadelman tuoksu, joka ei mun nenään vain ollut ainakaan suihkugeelikäytössä yhtään hyvä :(. Käsisaippuana pystyn tämän kyllä pois käyttämään, kun saa nopeammin tämän pestä pois. Tänään vielä suihkussa huuhtelen pullon, eli kerran joudun vielä kärsimään suihkussa tämän kanssa...
Tätähän ei ole enää myynnissä, mutta itselläni odottaa vielä saman sarjan vartaloemulsio kaapissa... Saa nähdä, pystynkö sitäkään käyttämään :p.

Tulipas nyt vähän negatiivisempaa arviota, mutta välillä niitä hutejakin tulee :). Ja varmasti joku tykkää todella paljon kyseisistä tuotteista, eli makuasioita nämä kaikki.
Saa nähdä ehtiikö vielä jotain loppua, yksi tuote ainakin on siinä ja siinä, että voisi ehtiä loppua ennen kuun vaihdetta :). Seurataan tilannetta!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit