lauantai 26. marraskuuta 2011

Iho kuivuu ja rasvaa kuluu...

Kyllä se talvi on lähellä, kun minunkin rasvainen kasvojen iho alkaa kuivua niin, että posket ja nenän pielet vain pölisee hilseestä. Samoin kädet kiristelee kuivuudesta jokaisen käsienpesun jälkeen ja kynsinauhat repeilee verille...
Niinpä sain töissä käytettyä hyvinkin nopeaa loppuun tämän käsivoiteen:

Eli Oriflamen 75ml Nature-sarjan Hand & Nail Cream with Nourishing Coconut & Ricemilk. Tätä ei taida mun käsittääkseni enää olla myynnissäkään, mutta oon tätä pari tuubia käyttänyt ennenkin.
Kohtalaisesti tämä kosteutti ja pehmensi, mutta kyllä tätä sai olla melko usein lisäämässä nyt näillä kylmillä keleillä.
Onko kellään samanlainen huono tuuri, että aina kun oot saanut käsivoiteen levitettyä käsiin, niin sen jälkeen heti iskee vessahätä tai jotain muuta sellaista pitää tehdä, että kädet joutuu pesemään?? Itsellä kävi poikkeuksetta liian usein näin ja varmaan sen takia tämä kuluikin normaalia nopeampaa :D.
Nyt olen töihin vienyt sen Oriflamen viime joulun aikaan tilaamani Christmas Surprises-käsivoiteen, josta laitoinkin kuvaa tänne jokin aika sitten.
Sen lisäksi mulla ei olekaan varastossa enää kuin Avonin 75ml mansikka-käsivoide ja 2kpl Dermosilin 30ml käsivoidetta. Kohta saan melkein alkaa uusia käsivoiteita katsella kokeiluun, jos tätä vauhtia nuo kuluu!!

Näitä mulla on vielä yhteen käyttöön kumpaakin jäljellä, mutta kirjoittelen näistä nyt :).
Eli kyseessä ovat Oriflamen 75ml Grape Antioxidant Day Cream ja Night Cream ja tämä sarja poistui myynnistä tuossa kesällä muistaakseni. Sarjaan kuului myös geelinaamio ja kasvopesu, jota mulla onkin vielä jäljellä.
Nämä kosteuttivat ihan ok, tosin nyt kylmillä ilmoilla olen joutunut lisäämään rasvaisempaa voidetta päälle, ettei hilsehtivät läiskät näy niin selvästi meikin alta.
Silloin kun aloin käyttää näitä, niin kasvoille nousi punaisia pieniä "patteja", jotka hävisivät sitten puolen tunnin sisään. Jatkoin kuitenkin näiden käyttöä ja niiden pattien ilmestyminen loppuikin jossain vaiheessa. En kuitenkaan enää ostaisi näitä uudelleen, vaikka myynnissä olisivat, haluan taas kokeilla jotain uusia :).

Tähän loppuun voisin pari katti-kuvaa vielä pistää :).

Tässä on meidän äitin kissa, Misse, joka on Siirin veli :). Tuollainen "pieni" 9kg jööti se on. Alun perin minun kissa, mutta kun muutin pois kotoa, niin siitä tuli sitten äipän katti :). Ihana huomionkipeä löllykkä se on <3.

Tässä kuvaa Neffistä tältä aamulta. Uskaltaa jo välillä rentoutuakin :p.
Yö meni suht helposti, saldona oli vain yksi tippunut tuikkuteline kirjahyllystä ja yksi tippunut kukka kukkapöydältä sekä muutama nakerrettu lehti, eikä vielä ainakaan ripuli-kakkoja ole laatikossa näkynyt, joten ei paha.
Ruoka ei oikein kunnolla maita kenellekään, mutta eiköhän nuo hengissä selviä huomiseen :). Siiri oksensi sängyn alle aamulla, mutta eipä sieltä nesteitä kummempaa ulos tullut, kun ei ole syönyt pahemmin. Tuossa nyt kääröllä nukkuu meijän vuoteella :).
Jospa tässä huomiseen selvittäisiin kunnialla, niin pääsee sitten kotiin rauhaan :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit