perjantai 18. marraskuuta 2011

Jotain uutta ja jotain loppunut!

Uutuudessa ei kuitenkaan ole kyse kosmetiikasta, yllätys yllätys :D. Se onkin tämä:

"Uusi" puhelin!! Lainausmerkeissä siksi, että Mr. Insinöörin kaveri oli antanut (?) tämän pari päivää sitten tarpeettomana pois Mr. Insinöörille ja hän sitten kysäisi, haluanko kosketusnäytöllisen puhelimen :).
Kyseessä on siis itselleni täysin tuntematon merkki ZTE-Blade ja tämä on varmaan vuoden vanha jo :). Ensimmäisenä iltana kun opettelin tämän käyttöä, niin pariin otteeseen piti vinkua haluavani palata entiseen puhelimeen, kun ei sormet meinannu sopia näpyttelemään tuota :p.
Hyvin se on kuitenkin pelittänyt vielä, mutta saa nähdä miten hermot menee, kun viestejä pitäisi näpytellä (nyt ei ole tarvinnut)...
Samoin tykästyin tuohon My Tracks-sovellukseen, kun sillä saa matkan pituuden ja ajan mitattua!! Työmatkan pituus olikin 1,5km lyhyempi kuin olin arviolta olettanut :D. Niin ja Neffikin pääsi taustakuvaksi :).

Mutta sitten tähän loppuneeseen tuotteeseen, eli mulla on ollut tämä Dermosilin Kasvopesu enempi ja vähempi käytössä vajaat pari vuotta ja viimein se loppui :D. Tämä oli toinen pullo, jonka olen tätä käyttänyt.
Eli ensinnäkin tämä on h**vetin riittoisaa tavaraa! Varmasti päivittäisessä käytössäkin riittäisi vuodeksi, muistaakseni ensimmäinen kesti sen verran :).
Toiseksi puhdistaa hyvin naaman, tosin käytin tämän loput puoli pulloa iltaisin kasvojen pesun toisena osana ja siinä toimii erinomaisesti! Silmämeikitkin lähtee suht ok tällä pois, mutta yhden kerran jälkeen en ole sitä tehnyt... Sillä silmänympärysiho lähti kesimään irti eli tämä on melko kuivattavaa tavaraa, samoin tuoksu on perinteisen saippuamainen. Sopiikin lähinnä seka- ja rasvaiselle iholle mielestäni parhaiten :).
Ostan kyllä tätä lisää itselleni ehdottomasti, kun on riittoisaa ja halpaa :).

Täytyy vain ensin varastoja käyttää pois ja seuraavaksi lähteekin iltapesuun toiseksi vaiheeksi nämä kaksi pienempää kasvopesua vuorotellen. Nämäkin ovat melko tujuja ja puhdistavia, joten sopivatkin paremmin iltaan :).


Tällaista taas vaihteeksi.
Nyt lähden tankkaamaan lisää ruokaa ja nesteitä, sillä huomenna se olisi; 5 Tunnin Spinning-Maraton!! Joutuu vaan vielä jännäämään pääsenkö ensimmäiselle 2,5h osiolle (se kun on kahdessa 2,5h osiossa :) ), kun olen edelleen jonotuksessa sijalla 7. tällä hetkellä... Toivotaan parasta, niin saisin koko hyödyn irti :D. Ja kun tuon urakan jälkeen odottaisi mukava palkinto; Amarilloon syömään Mr. Insinöörin kanssa <3.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Iih... Tervetuloa kosketusnäytöllisten puhelinten ihmeelliseen maaimaan ;)

    Ja mie käytän tuota Dermosilin puhdistustuotetta. Kestää mulla yksi puteli parisen kuukautta ja käytän kuitenkin päivittäin. Itsellä toimii hirvittävän hyvin ja en taida enää vaihtaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :D. Lopullisen tuomion puhelin saa, kunhan saan viestejä vielä kunnolla sillä kirjoittaa :D.

    Vain 2 kuukautta kestää?!? Wau, näköjään me eri tavalla sitten käytetään tuota :D. Mulla tosiaan se puolikas pullo riitti iltapesuissa ainakin puoli vuotta ellei pidempään :D.
    Mutta mulle tuo on sen verran tujua, ettei aamuisin pysty käyttämään vaan menee tosiaan iltapesuihin, kun meikit pitää pois saada :).

    VastaaPoista
  3. No mie pesen tuolla sekä iltaisin, että aamuisin :D Iltaisin tulee otettua enemmäb kun pesen sillä kunnolla meikitkin pois ja aamuisin sitten vähän vähemmän (on mulla meikinpoistoainetta tujulle pakkelille mutta sitä tarvii käyttää tosi harvoin). Muita puhdistustuotteita mulla ei kasvoille enää olekaan. Tykkään tuosta niin paljon ;)

    VastaaPoista
  4. Aivan :). No eipä tuo tosin kallistakaan ole ostaa useammin ja on kyllä hyvää ainetta noin muuten :).
    Itsellä tuo toimii iltapuhdistuksen toisena osana. Ekana osana toimii maitomainen puhdistusemulsio, jolla puhdistan ensin enimmät meikit ja sitten oon tätä käyttänyt toisessa osassa yhden pumppauksen :). Puhdasta on tullut :).

    VastaaPoista

Suositut tekstit