perjantai 4. marraskuuta 2011

Joulun odotus voi alkaa !!!

Ostin nimittäin itselleni Lidlistä tällaisen ihanuuden:
Joulukalenterin <3 <3 !!! En halunnut mitään niitä kömösiä 75g kalentereja, vaan päätin, että nyt repäisen ja ostan ekaa kertaa 10 vuoden aikana kunnon kalenterin :D. 300g maito-kreme-täytteisiä suklaita <3 Mumsmums <3 Mihinhän mä piilottaisin tuon....

Joo, melko väsynyttä settiä ja sellainen on todella olokin... Mutta huomenna ei tarvitse herätä 6 aikaan kellon soittoon \o/ Ihanaa !!! Ajattelin sen kunniaksi juoda Karpalo-lonkun ja todennäköisesti sammun sohvalle yhteisvaikutuksesta väsymyksen kanssa :D. Oon tulossa vanhaksi...

Taisi olla liian rankka tuo töihin pyöräily + jumppa-kombot tällä viikolla :p. Kroppa alkaa muistutella olemassa olostaan.. Tänään ajoin töistä kaupungille ja käytiin Mr. Insinöörin kanssa syömässä, mie otin Kanarullan ja hän Pitakebabin. Hyvää oli pitkästä aikaa :) (ja tuokin hiilihydraattipommi voi osaltaan vaikuttaa tähän väsymykseen...).

Joo, eipä mulla tämän kummempaa asiaa ollut. Töissä oli kivaa ja tein sitä viimeistä geeni-laskelmaa. Ihan en saanut valmiiksi, kun juteltiin melko kauan työkaverin kanssa hänen New Yorkissa (3v) ja Hollannissa (1v) oloajastaan, todella mielenkiintoisia juttuja kertoi ja alkoi tehdä mieli vähän New Yorkiin lomailemaan ja shoppaamaan :D.
Täytyy katsoa, jos ne 2 viimeistä laskelmaa teen viikonlopun aikana, vaikka eipä niissä enää töissäkään menisi kuin max. 2 tuntia :).
Mutta nyt taidan lukaista blogi-päivitykset ja sitten suunnata sohvan puolelle. Kirjoittelen huomenna jotain kosmetiikka-aiheista juttua taas, kun on aikaa jälleen (jumppaakaan en ottanut :) ).
Miumoi <3

1 kommentti:

Suositut tekstit