tiistai 22. marraskuuta 2011

Kuulumisia

Eipä ole tullut ihmeempiä kirjoiteltua tänne nyt, tosin eipä ole ollut siihen aihettakaan :).
Täällä oon vaan yrittänyt kroppaa parannella siitä maratonista ja tänään tuli käytyä Pilateksessa, joka ei jaloille tehnyt kovin hyvää (reidet kramppaili urakalla venyttelyissä...). Pitää varmaan huomisen ja perjantain jumpat perua suosiolla ja magnesiumia yrittää syödä :p.
Töissä ollut vain sekvenssien tarkistelua, että saisin oligoja alkaa suunnittelemaan PCR:iä varten. Aika yksitoikkoista istua koneella vaan, mutta pääasiassa on ihan kivaakin hommaa :).
Niin ja talvikin ehti tulla tässä näille leveysasteille eilen! Raskasta on ollut polkea pyörällä lumessa ja toisaalta paikka paikoin olivat sen lumen auranneet, niin liukasta ollut niillä paikoilla ajaa :/. Vielä en ole kaatunut *koputtaa puuta*. Silti; Lunta ja niin valoisaa viimein <3.

Mutta huomenna saattaa tulla järkevämpää tekstiä, kun Mr. Insinööri aikoi käydä firman pikkujouluissa ja mulle oli tullut lappu, että postissa odottaisi paketti...!!! Olisikohan peräti nyt jo se eräs haiseva paketti...?! Mitään muuta en ole tilannut, joten tuskin se muutakaan voi olla... Noh, huomenna selviää ja kuvia tulee myös :).
Mutta nyt alan ruokkia nuo kissat ja samoin itseni ja sitten pitäisi laittaa melko iso Avonin tilaus menemään! Taidan peräti muutaman euron siitä tilauksesta saada joulurahaa itselleni :D. Vaihteeksi näinkin päin :D.
Palataan huomenna asiaan mysteeripaketin kera!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit