keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Se haiseva pakettini saapui jo \o/ !!!


Se mysteeripaketti oli kuin olikin Lushin paketti <3. Todella nopeaa tuli Royal Maililla, kun tilauksen pistin silloin 16.päivä !! 21.päivä olivat yrittäneet pakettia tuoda eli viikko meni tuossa :). Olin varautunut odottamaan sen 2-3 viikkoa, mutta kiva yllätys tämäkin :).
Tällaista sieltä sitten paljastui:

Jalkakylpyjä varten kokeiluun joulutuotteet Magic Wand- ja Three Gold Rings-kylpyvaahtoviipaleet sekä The Melting Snowman-kylpysula.

Suihkuun Retro Snowshowers-suihkujelly ja joulutuote Australian Igloo-kuorinta ja kasvoille Buche de Noel-kasvopesu, joka tulikin hyvään saumaan, iho on alkanut hilseillä irti toden teolla, kun aloin käyttää iltapesussa niitä tujumpia putsareita...

Hiuksille sitten kokeiluun poistuvat Retrot Ibiza Party- ja Antiphilitron-shampoot.

Ja sitten tietysti paaaljon saippuaa, tässä ovat Snowcake ja Snow Globe...

...tässä Angel's Delight, Candy Cane ja Halloween-saippua Lady Catrina...

...ja viimeisenä Retroina jouluksi tulleet Avowash ja I Should Coco :).





Tällaista siellä siis oli ja plussaa tuli niin, että hirvittää :D. Varsinkin, kun on ne entisetkin Suomesta tilatut Lushit myöskin käytössä :D. Pääseepähän heti testaamaan nuita uusia, kun ajattelin tehdä jalkakylvyn ja sitten pitää suihkussa käydä :).
Tällaista juttua tällä erää. Lähden pussittamaan nuo tuotteet ja leikkaamaan näytepalat työkaverille, kun hän kiinnostui Lushista, kun juteltiin aiheesta. Saa vähän testata millaisia tuotteita ovat :).
Saatan pari juttua saada loppumaan nyt suihkun aikana, niin huomenna tulee niistä sitten juttua :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Taisivat varmaan saippuat "vähän" tuoksahtaa :D

    VastaaPoista
  2. Aah mitä herkkuja sulle tuli :) Mun nopein lush toimitus tolla normipostilla on ollut kun tilasin maanantaina ja paketti tuli jo saman viikon keskiviikkona! Pisin sit taas melkeen kolme viikkoa :D mä täs odottelen malttamattomana omaa isoa pakettia joka on tulossa.. Ja innolla oottelen sun testikokemuksia tuotteista :)

    VastaaPoista
  3. No onpa kyllä toimituksissa isoja eroja näköjään :D.
    Juu, täytyy yrittää ehtiä kirjoitella nuita kokemuksia, yhteen nuista ehdin jo rakastua palavasti ja mietin, ehtisinkö yhden varasto-tilauksen tehdä ennen kuin se poistuu...
    Pitkään aikaan ei ole ollut missään tuotteessa näin kovaa varastointi tarvetta, mutta nyt se on tullut :D.
    Täytyy melkein huomenna koittaa kirjoittaa siitä postaus :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit