tiistai 29. marraskuuta 2011

Talven huonot puolet

Joo, menipä jälleen myöhäseksi kirjoittelut, meni nimittäin hyvät suunnitelmat hieman uusiksi... Oli tarkoitus pyörällä mennä Pilatekseen ja lähdinkin hyvissä ajoin, mutta kappas vain, pyörän lukko oli päättänyt jäätyä jumiin...
Samassa rapussa asuva mieskin tuli avuksi, mutta lukko ei vain suostunut avautumaan. Onneksi bussi meni sopivaan aikaan ja pysäkiltä Satsille juoksu oli hyvä alkulämmittely tunnille ja ehdinkin sopivasti paikalle :D. Bussillahan piti tulla myös takaisin ja sitäkin joutui tuolla kylmässä odottelemaan vartin verran... Loppu hyvin kaikki hyvin, vaan kyllä muutaman kirosanan talvelle sanoin mielessäni :D. Ja mun tuurilla Mr. Insinööri oli lähtenyt aamulla käymään kotonaan, tulee vasta torstai-iltana takaisin :p.
Sitten myös tuo kattien raapimispuu meinasi päälle kaatua, mutta sain ja yletyin onneksi sitä vähän kiristämään :p. Kaikki ikävä tapahtuu silloin, kun tuo mies ei ole paikalla!!

Mutta niin, tarkoitus oli laittaa kuvaa niistä mun eilisistä tilaamistani Avonin tuotteista ja tässä sitä tulee:


Eli vasemmalla ovat kannustelahjoiksi saamani Hiusbalsami/naamio ja hiusten hoitosuihke ja tuo violetti niiden alla on Pashmina-huivi.
Vieressä on mun repsahdukseni 24K Gold luomiväri-kvartetti, Color Trendin Sweet Twist Mint Chocolate-huulikiilto ja SuperShock-mascara erikoispakkauksessa. Oikeassa reunassa on Naturalsin Sugar Plum & Vanilla-setti (suihkugeeli, vartaloemulsio ja vartalosuihke). Tämä on tulevassa 17.jaksossa viimeistä kertaa...
Ja sitten Outspoken Intense by Fergie Eau de Parfym oli synttärilahja äitiltäni <3. Kuulokkeet tuli kaupan päällisiksi, olivat aika BlingBlingiä :D.
Lisäksi tuli myös 1.jakson kuvastonippu ja parit joululahjat + kiitoslahjat :).

Eli plussaa tuli taas ja tulee vielä ensi kuussakin jonkin verran (ja mitä sitten tuleekaan joululahjaksi...), mutta tammikuussa toivottavasti palataan ruotuun ;).
Tosin erästä Lushin tuotetta haluaisin jemmata varastoon, mutta siitä voisin kirjoitella tarkemmin huomenna :). Tällaista siis tänään!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit