torstai 3. marraskuuta 2011

Työntäytteinen päivä !!

Nyt viimein oli kunnolla tekemistä töissä ja aika kului nopeaa, vaikka koneen ääressä joutuikin istumaan :).
Mun piti kolmen eri geenin sekvenssit etsiä, että saan tehtyä PCR-laskelmat optimointia varten. Tässä pikkuisen tarkentavaa kuvaa :D

Mulla meni pari tuntia tuon TK2:sen oligojen sekvenssien ettimisessä koko geenin sekvenssistä ja hermotkin ehti mennä... Muistui jälleen elävästi mieleen se tutkimustyön ihana ahdistus, kun saa vähän väliä hakata päätään seinään jonkun jutun takia :D.
Tämä ei ole sitä mun omaa projektia, kun sitä pääsen vasta ensi vuoden puolella ehkä tekemään, kun lupa-asiat on kunnossa :). Muita hommia joutuu nyt tekemään sen aikaa ja kivaa tästäkin vielä tulee (ehkä :D).
Huomenna vielä nuo viimeiset laskelmat valmiiksi, kun sekvenssit löytyi myös vihdoin :).

Tänään oli myös ihan järkyttävän kylmä keli pyöräillä töihin ja takaisin, vain +1C ja ihan älytön sumu!! Otin tämän kuvan kännykällä töistä tullessa (eli ei anna oikeutta sumulle):

Ilta menikin jälleen nopeasti, kun tehtiin ruoka ja sitten kävin Combat-tunnilla. Ai että teki hyvää ja kädetkin yllättäen kesti tuon, vaikka muistuttelivat pistävällä kivulla olemassa olostaan, jos liikaa tehoja yritti irti ottaa...
Mutta arvatkaapa, mistä oon nyt innoissani?!? Tuolla oli seinillä ilmoituksia, että lauantaina 19.11. on 300 MINUUTIN Spinning Maraton !!! Arvatkaa kuka lähtee juhlistamaan synttäreitään ja vanhentumistaan tuonne ja yrittää pysyä pyörän selässä koko 5 tuntia :D. Ei malttaisi odottaa!! Syömisiä joutuu kyllä tarkkailemaan enempi ja jumppia miettimään tuolla viikolla, että varmasti jaksaa :).

Mutta nyt taidan suunnata suihkuun ja sohvalle tämän herkun kanssa:

Miumoi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit