maanantai 14. marraskuuta 2011

Viime viikkoa kuvina

Tässäpä tällainen pikainen postaus, ennen kuin Taran Monta Elämää alkaa (kuka seuraa??? ). Ajattelin laittaa muutamia kuvia viime viikolta ja edelliseltä viikonlopulta :).

Edellisenä viikonloppuna Pyhäinpäivänä tuli poltettua tuikkuja. Tässä vain osa niistä :). Ja peliohjaimiakin jäänyt kuvaan :p.

Kivi-tuikut sain Valmistujaislahjaksi kummitädiltäni, samoin tuo vasemman puoleinen kissa on kummitädiltäni, joulu- tai synttärilahjaksi saatu.
Toinen kissa oli tuliainen Mr. Insinöörin siskolta muistaakseni Kreikasta... vai Turkista...
Viisikko-tuikun olen saanut joululahjaksi lapsena edesmenneeltä äitini veljeltä.

Ja viime viikolla syötiin muun muassa Kana-hornetteja. Eivät olleet yhtään tulisia :/. Helposti meni 4-5 kpl..

Sekä tuli tehtyä Jauheliha-Koskenlaskija-juusto-mureketta.
Tässä on 1kg jauhelihaa, 3 kananmunaa, 1prk kermaviiliä ja mausteita + korppujauhoja fiiliksen mukaan. Puolet taikinasta levitettiin pellin päälle ja päälle viipaloitiin 1pkt Voimakasta Koskenlaskija-sulatejuustoa. Sitten lopputaikina päälle ja uuniin, olikohan +175C vajaan tunnin. Hyvää oli :).

Tällaiselta näytti työpisteeni ekana labrapäivänä viime keskiviikkona. PCR:n tekoa.

Perjantaina piti PCR-tuotteiden tarkistusta varten tehdä agaroosigeeli. Onnistuin katkaisemaan yhden rivin nuista kuudesta, kun kelmuun piti laittaa säilöön... Ei ole "tatsi" enää hyvin hallussa :p.

Ja kissatkin tuossa loppuviikosta leikkivät.
Näyttää muuten ihan hyvältä Neffin haavakin. Tänään poistettiin kokonaan kauluri ja on se ruven tainnut repiä pois, mutta ei näyttänyt vuotavan ainakaan vielä :). Ehkäpä se viimein paranee kunnolla.

Ja tänään tarkistin sitten tuotteet... Ei onnistunut kuin vajaa puolet... Ei todellakaan ole "tatsi" hallinnassa vielä...
Lohduttaudun sillä, että tämä on ensimmäinen kerta varmaan 5 vuoteen kun nuita käyttämiäni PCR-oligoja käytetään ja yritän optimoida ne nopealle Piko-laitteelle toimivaksi :). Aikaa menee sitten löytää oikeat ajat, määrät ja lämpötilat :).
Huomenna pohdin asiaa työkaverin kanssa ja on mulla myös ohjaajan kanssa tapaaminen.

Eipäs sitä muuta tälle erää. Huomenna mulla onkin taas Pilates ja sitten ajattelin sen Britti-Lushin joulutilauksen tehdä myös, niin voi olla etten ehdi kirjoitella. Keskiviikkona taas voi tulla loppuneesta tuotteesta juttua ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit