torstai 29. joulukuuta 2011

Apina kuoli... Jotain siis loppunut ;)

Jeeeiii!
Kyllä nuita tuotteita vaan loppuu, jälleen olisi 3 tuotetta esiteltävänä :). Saa nähdä, onko nämä kuukauden ja vuoden viimeiset miinukset... Elättelen vielä toiveita parin tuotteen loppumisen osalta :D.

Elikkäs, eilen illalla laitoin viimeiset rippeet tästä Lushin Retro suihkugeelistä, Sonic Death Monkey:sta töihin menevään käsisaippua pulloon ja huuhtelin tämän sitten vielä suihkussa :).
Ensinnäkin, nämä Lushin suihkugeelit ovat aivan liian riittoisia! Riittää hyvinkin nuo 100g pullot itselle kokeiluun, sillä tuoksuihin ehtii kyllästyä ja niin kyllästyin tähänkin.

Tässä sisällys, josta selviää tuoksun omalaatuisuus eli kahvia, kaakaota ja limeä :D. Tämä oli siis sellainen ihan ok, mutta enempää en ostaisi, kyllästyminen tuoksuun ja tuskastuminen riittoisuuteen oli liikaa :D. Kiva oli kuitenkin kokeilla tämä pikku pullo :).

Toinen loppunut oli sitten tämä yökäsivoiteena ollut 300ml Dermosilin Designs-sarjan Soft Hands Käsivoide.
Toimi mielestäni loistavasti, illalla kun laittoi, niin aamulla kädet oli edelleen pehmeät. Itse kun pesen käsiä todella monta kertaa aamulla meikatessa ja värkätessä, niin pehmeys lähtee toki pois.
Voisin jopa ostaa lisääkin tätä, mutta valitettavasti tämä poistui myynnistä jo aika päiviä sitten...

Tässä sitten käyttöön tulevat käsivoiteet eli 50ml Neutrogenan siirrän olohuoneesta yöpöydälle ja 40ml Dermosilin Tyrnikäsivoide tulee olohuoneeseen tähän työpöydälle :).

Sitten se kolmas loppunut tuote oli tämä Avonin kulmakynä Glimmerstick Brow Definer sävyssä Dark Brown. Tämä oli muistaakseni jo 3. kynä, jonka olen tätä käyttänyt eli ihan kohtalaisen hyvä mun käyttöön :). En tiedä, osaanko sitten oikein näitä kulmavärejä edes käyttää... Mutta omiin silmiini on peilistä näkynyt ihan hyvä lopputulos :). Aion ostaa siis tätä myöhemmin lisää, kunhan saan varastot pienemmiksi näistä:

Eli käytössä kulmia varten ovat sitten vielä nämä kaksi.
Kynä on Jillian Dempsey for Avon Professional Brow Styler sävyssä Slate (sellainen harmaan ruskea) ja paletti Oriflamen Beauty-sarjan Eyebrow Kit, jossa on 2 eri sävyä ja kulmavaha.
Myös näillä olen saanut hyvää jälkeä aikaan.

Tällaista tällä erää! Eilen ei tullut kirjoiteltua, kun ei oikein ollut mitään erityistä kirjoitettavaa.
Töissä tein PCR:ää ja töiden jälkeen oli 75 minuutin Spinning-tunti, joka olikin ensimmäinen sitten sen maratonin :D. Kyllä tuntui jaloissa ja jälleen jalkapohjat alkoivat krampata... Pitäisi varmaan raaskia sijoittaa kunnon spinning-kenkiin, voisi ehkä olla paremmat kuin nuo normit sisäkengät...
Tänään sitten töiden jälkeen oli Combatia ja sen jälkeen tein pitkästä aikaa kuntosali-treeninkin. Kivaa oli ja sain jopa painoja ja toistoja hieman lisätä :D. Ehken mä niin rapakunnossa olekaan kuin mitä kuvittelen ;).
Katsotaan onko huomiselle kirjoiteltavaa. Pitäisi varmaan alkaa taas seuraavaa ennustus-postausta varten valokuvaamaan purkkeja ;D. Ihan niin kuin ne olisi koskaan onnistuneetkaan :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit