maanantai 19. joulukuuta 2011

Kun jotain tuli, niin jotain myös loppui!

Vähän meinannut huolestuttaa, kun nuita purkkeja nyt jonkin verran taas tullut, mutta onneksi niitä hitaasti mutta varmasti myös loppuu :D.
Lauantai-aamuna suihkussa käydessä loppui nimittäin parikin juttua:

Kuvassa oikealla puolella oleva pieni Lushin shampoopala Soak and Float-näyte mureni niin pieniin palasiin, ettei enää pystynyt järkevästi niitä käyttämään.
Tämä kuva on kesältä ja jätin toisen palashampooni, Squeaky Greenin, tarkoituksella tuohon, että näette näytteen koon. Näytteen sain siis vuoden alussa niin oletan, että palan koko oli ehkä 1/4 tai 1/5 kokoinen normaalikokoisesta.

Pala tuoksui aluksi voimakkaasti tervalle, vaikka pidin sitä kirkkaassa näytemuovikupissa, jossa se tuli. Aikaa myöten tuoksu laimeni lähes olemattomiin. Kaiken kaikkiaan pidin kyllä tästä ja varmaan jollain tavoin rauhoitti kutisevaa päänahkaani. Puhdisti tehokkaasti myös hiukseni ja on todella riittoisaa. Voisin kyllä kokonaisenkin palan ostaa tätä käyttööni, kunhan saan nesteshampooni käytettyä :).

Tässä Britti-sivuilta vielä sisällysluetteloa, jos jotain kiinnostaa :).

 Toinen loppunut oli sitten tämä The Body Shopin Tea Tree Body Wash, jota käytin rintakehällä ja selässä finnejä taltuttamaan.
Oma tyypillinen teepuun tuoksu tässä oli, mutta ei häirinnyt liikaa. En tiedä, auttoiko tämä pahemmin mitään, mutta ei tästä haittaakaan ollut. Voisin ostaa tätä uudelleen, mutta ajattelin väliin ostaa Avonilta kokeiluun Clearskin-sarjasta suihkugeelin tähän käyttöön :).

Tänään oli joululahjashoppailua ja vielä jäi lahjat ostamatta Mr. Insinöörille ja äidilleni. Hitsi kun tietäisin, mitä ostaa!! Huomenna ja torstaina töiden jälkeen ennen jumppa-rääkkejä pitäisi niille jotain löytää, huoh... Ehkä tämä tästä...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit