perjantai 2. joulukuuta 2011

Kuun ensimmäiset loppuneet :D

Tänään on toinen päivä ja tällaista paljastui kalenterista:

Iiiihana pikku-Pingviini <3.
Nyt sain syödä vain puolet, kun annoin Mr. Insinöörin maistaa myös tuota :). Ei osannut arvostaa tuota, joten jääpähän mulle enempi syötävää :p.

Mutta tosiaan niihin loppuneisiin. Tämä Oriflamen Silk & Cashmere-sarjan In-Shower Moisturiser loppui jo viimeinen päivä, mutta siirsin sen tälle kuulle :).
Lyhyesti sanottuna, tämä on lähes täydellinen mulle laiskoina iltoina. Tämä nimittäin kosteuttaa mun ihoa sen verran, ettei välttämättä tarvitse rasvata enää tämän käytön jälkeen. Olenkin käyttänyt tätä jo monta tuubia ja vielä yksi tuubi oli jemmassa.
Itku on lähellä, kun viimeinen loppuu, sillä tämä sarja uudistui jo jokin aika sitten ja tämä poistui myynnistä :'(.
Mutta hitaasti tämä kuluu, kun käytän tosiaan vain silloin, kun en millään jaksa alkaa rasvaamaan itseäni :).

Toinen loppunut on sitten tämä, myöskin Oriflamen, Fruit Cocktail Shower Gel, jonka tyhjensin käsisaippuaksi pumppupulloon ja jämät huuhtelin eilen suihkussa.
Tuoksu oli herkullisen hedelmäisen makea, mutta päätin käyttää tämän kuitenkin käsien pesussa, kun niitä saman tyylisiä suihkugeelejä kyllä minulta löytyy :D.
Muuta en oikeastaan tästä osaa sanoa, tykkäsin ja oli kiva kokeilla!

Pitääpä tähän loppuun laittaa kuvaa parista lahjuksesta:

Tänään töissä oli Sigma-Aldrichin esittely ja he tarjosivat myös aamupalaa. Ja nuissa esittelyissä on aina kaikenlaisia "lahjuksia", itse ehdin siepata vain tuon vihreän teen ja kynän :p. Olisi ollut ajastinta, heijastinta, muistilappuja, soluviljely-videoita ym. ym.
Labrapäällikkö otti myös meidän puurojuhlaa varten arvontapalkintoja ja ne olikin tosi kivoja. Täytyy toivoa, että jonkun niistä voittaisi sitten parin viikon päästä :D.

Mutta tällaista tällä erää. Täytyy alkaa valmistautuun illanviettoon :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit