lauantai 31. joulukuuta 2011

Uuden vuoden aaton mietteitä

Eilinen oli kyllä kiva päivä ja parani vain iltaa myöten, sillä sain tekstiviestin ohjaajaltani, jossa kehoitti lukemaan sähköpostin.
Minähän ryntäsin katsomaan ja niinhän siellä oli viesti, että he olivat saaneet sen pienen apurahan sieltä ensimmäisestä säätiöstä, johon hakemus laitettiin syksyllä \o/ !!!
Tämä siis tarkoittaa sitä, että jatkan tämän työkkärin "harjoittelun" jälkeen ihan virallisesti mun väitöstyöprojektia ja ihan oikealla "palkalla" !! Tuo apuraha riittää syyskuuhun asti, mutta taas tammikuussa alkaa seuraavien säätiöiden hakuajat, niin niihin aikovat ohjaajat taas laittaa hakemusta :). Täytyy toivoa, että saataisiin joku isompikin summa jossain vaiheessa, niin riittäisi vielä pidempään hommaa!
Tammikuussa täytyy kysellä, kannattaako mun sitten keväämmällä ilmoittautua jo jatko-opiskelijaksi ja miten nuo systeemit sitten meneekin :).

Aivan huippu fiilis tällä hetkellä ja ihana aloittaa uusi vuosi tällä tavalla!!
Kyllä se vaan on niin, että asiat aina järjestyvät tavalla tai toisella ja se aurinko paistaa välillä myös sinne risukasaankin!
En kyllä osannut kuvitellakaan tällaista käännettä siihen tilanteeseen, jossa olin alkuvuodesta asti... Enempi ja vähempi lähes täysin toivonsa heittäneenä ja elämänhalun kadottaneena ei vaan jaksa uskoa, että tilanne parantuisi, mutta olin väärässä...
Toki edelleen pelottaa ihan helvetisti, että mitä pahaa tässä nyt tulee sattumaan, kun näinkin paljon on onni ollut myötä viime aikoina... Siihen kun olen tottunut, että jokaisen pienen myötätuulen jälkeen seuraa ihan sairaalloinen myrsky, josta ei tunnu selviävän hengissä...

Mutta nyt täytyy vaan yrittää oppia pitämään tämä positiivinen vire yllä ja uskoa siihen, että kyllä minäkin sen onnen ansaitsen, jos olen sitä saanut :).
Ja ennen kaikkea toivon, että pääsen näyttämään kaikille epäilijöille ja vähättelijöille, että kyllä vain tästäkin akasta on johonkin, vaikkei fysiikan takia ole kovinkaan moni siihen uskonut!!

Nyt minä haluankin toivottaa kaikille, jotka sattuvat tämän tekstin lukemaan, Oikein Ihanaa Uutta Vuotta 2012 !!
Toteuttakaa unelmanne ja näyttäkää epäilijöille närhen munat! Te pystytte siihen :) !

 Ja ottakaa uusi vuosi vastaan yhtä rennosti kuin tämä meidän penska ;D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea näin positiivista tekstiä! Sinä olet kyllä muru onnesi ansainnut, ihanasti paljon haleja sinne! <3 Ja hauskaa uutta vuotta! ;)

    VastaaPoista

Suositut tekstit