maanantai 16. tammikuuta 2012

4 loppunutta, osa 3/4

No niin, seuraavaa loppunutta taas pukkaa :). Ja niin kuin ajattelinkin, eilen loppui taas yksi tuote ja jos nyt illalla jaksan suihkussa käydä, niin loppuu taas yksi :p. Mutta ensi tämä yksi satsi loppuun ;).

Sain siis loppuun silloin lauantaina myös yhden vartalonkuorinnan eli tämän Lushin Sugar Babe Scrubin. Ihanan karkea kuorinta tämäkin oli, niin kuin on kaikki Lushin kuorinnat olleet. Tämänkin "sulatin" tuohon yllä näkyvään purkkiin ja käytin muodostunutta tahnaa kuorintaan :).

Tämä ei yllättäen kuitenkaan tuoksunut juuri millekään, mielestäni vain sokerille jos nyt sokeri voi jollekin tuoksua :D. Mutta siis mitään voimakasta/ärsyttävää tuoksua tässä ei ollut niin kuin esim. joulun Australian Igloo:ssa.
Kaiken kaikkiaan kiva kuorinta ja voisin ostaa tätä lisääkin, jos vain olisi enää myynnissä... :/
Nyt on enää myynnissä kuorinnoista se vihreä Sugar Scrub, joten sekin tulee varmasti testattua jossain vaiheessa :). Sisällysluettelo Britti-Lush sivulta.

Ajattelin seuraavaksi ottaa kokeiluun tämän ale-myyntien aikaan ostamani Grace Colen kuorinnan. Toivottavasti vetäisi vertoja Lushin ja Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan kuorinnoille :D.

Mutta nyt lähden tuijottamaan tv:tä ja järjestämään Avonin tavarat pusseihin. Eli kun jotain on loppunut, niin jotain on myös tullut ;D. Samoin Oriflamelta tuli muutamat tavarat... :)
Huomenna siitä kuvia enempi!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. mulla on ollut reilu pari viikkoa tuo grace colen käsipesuneste käytössä (sama tuoksu kuin sun kuorinnassa),ihan ok tuote on ollut.tuoksu on miellyttävä ja ajaa hyvin asiansa eli kädet saa puhtaiksi.ei kyllä ole kovin kosteuttavaa,varsinkin kun tiheään joutuu käsiä pesemään.mutta hinta-laatu-koko-suhde on hyvä,kun noita käsipesunesteitä kuluu meillä reippaasti.eli ei ollut huono ostos ollenkaan.laitapa sitten kommenttia miltä tuo kuorinta tuntui.:)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, en usko että kovin kosteuttavia nuo nestesaippuat onkaan ja ei varmaan mikään auta, jos usein pesee käsiä :D. Pitäisi melkein jollain käsivoiteella pestä, jos haluaa kosteutetut kädet :D. Onneksi voi käsivoidetta laittaa pesun jälkeen :). Saapa nähdä, millainen tuo Avonin uusi nestesaippua on :)
      Ja tietysti laitan kommenttia tuosta kuorinnasta, tänään testaan sen ensimmäistä kertaa :D.

      Poista

Suositut tekstit