torstai 5. tammikuuta 2012

Eilisen shoppailupäivän saldo

Tässäpä lyhkäisesti kuvia, mitä tuli eilen osteltua ja myöskin syötyä :p.

Eli jotain kosmetiikkaahan sieltä alesta löytyi... Yllättävän hyvin pystyin hillitsemään kuitenkin ja periaatteessa käyttöön tulevat kohta :).
Anttilasta löytyi tuo L'orealin kasvovoide+puhdistusaine pakkaus 6,95e, Colgaten pumppuhammastahna 2,50e ja Grace Cole-nimisen merkin vartalokuorinta.
Stocmannilta ostin Klippoteketin kuivashampoon 5,20e, kun entinen loppumaisillaan ja The Body Shopista 300ml erikoiseränä myynnissä olleen Mango-vartalonkuorinnan 17e :).

Seppälästä löytyi sitten hätävara-farkut. Kokeilin ensin KappAhlissa yksiä 38-kokoisia farkkuja, ei mennyt puolesta reidestä enää ylöspäin ja siellä en jaksanut enää isompia sovittaa, niin sovitin Seppälässä näitä 40-kokoa olevia ja ne meni kiinni suht helposti (hinta 34,95e).

Eli nyt ei tullut ostettua oikeaoppisesti farkkuja, sillä ne mun mustat farkut hajosivat pahemmin tämän reisun aikana ja nämä nyt näyttivät siedettävimmiltä, kuin ne mun ennestään omistamat ylisuurentuneet H&M:n farkut...
Sitten ostin lisäksi pari samanlaista t-paitaa vaaleanpunaisena ja mustana 6,95e/kpl.
Ja kuvassa näette syyn, miksei meidän taloudessa vaatteet pysy mustina/valkoisina paria sekuntia pidempään...

Sitten tulikin nälkä parin tunnin kiertelyn jälkeen, joten lähettiin syömään.
Ensin mentiin Pannuun, mutta se oli tupaten täynnä, joten suunnattiin sitten kokeilemaan Viikinki-ravintola Harald ja ei tarvinnut pettyä :D.

Itse otin kokeiluun:
"Kanaa vuohipaimenen nuotiolta: Kolatun tilan vuohenjuustolla sekä tomaatilla kuorrutettua broilerinrintaa ja viikinkien kilpiperunaa, kastia Viisauden viinistä, punaherukkahilloketta hunajalla maustettujen juuresten kera."

R otti itselleen:
"Jorvikin ruhtinaan kasvisherkkua: Kolatun tilan vuohenjuustolla ja tomaateilla rikastettua Jorvikin pannukakkua, kylmäsavustettua soijajuustoa, maukkaaksi muhitettua paistosta pavuista ja linsseistä vierellään kurpitsalla höystettyä perunakakkua, Emmentalinlaakson kastia sekä tyrnillä ryyditettyjä valkosipulinkynsiä."

Olivat kyllä mielenkiintoisia makuelämyksiä ja tykkäsin kyllä omasta annoksesta, vaikka olikin erikoisemman makuinen :).
Mutta niin kuin kaikki tietää, jälkiruualle on aina tilaa...

...ja päätettiin ottaa tällainen :D
"Ottar herkkusuun päättökilpi: Freyjan suklaista kakkua, lettuja, kermavaahtoa, Kainuun leipäjuustoa ja mehustettuja lakkoja, kahtakin jäätelöä - tervasta ja tuomipihlajasta tehtyä, luomumansikkasorbettia sekä kylän omaa suklaakeittoa kera rapeiden kanelirieskojen ja vadelmista ja omenoista keitettyä hilloketta. Tämän söi myös Ottar Herkkusuu, eikä enää kotikonnuille halannut."

Ja joo, eipä tuohon ole mitään lisättävää, kaikki meni ja oli kyllä jututkin sen sokerihumalan mukaisia ;D. Harmi, että tuota suklaakastiketta jäi vähän käyttämättä ;D.
Onneksi ehdittiin jo maksaa ja tehdä lähtöä, sillä viereiseen isoon pöytään tulikin sitten reilu puolen tusinaa ulkomaalaista (olikohan saksalaisia) Helvetin Enkeliä syömään :D. Olisivat varmaan pitkään kattoneet, jos olisivat sen meidän räkätyksen ja kikatuksen kuulleet ;D. Ei vaan kehdannut liikaa kyylätä niitä liivejä, että olisi niistä selvinnyt mistä päin olivat :p.

Että sellainen ilta meillä pääpiirteissään oli eilen :D. Kiitosta vaan jälleen rakas R seurasta, ei kyllä koskaan liian tylsää meillä näköjään ole ;D. Pitää tässä taas piakkoin yrittää sun vapaapäivien mukaan järkätä ne "kenkä-iltamat" alakerran naapurin "iloksi" ;D.
Joo, eipä tästä kovin lyhyt sitten tullutkaan :p. Katsotaan mitä tulee huomenna, 2 postaus-ideaa olisi jo valmiina :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit