torstai 26. tammikuuta 2012

Ensimmäinen enkeli on lähtenyt

Seuraavaksi loppuneissa olisi vuorossa vaihteeksi käsisaippuaa.

Sain ensimmäisen Lushin Angel's Delight saippuapalasen kulutettua ja tämä oli joulun 2010 erää. Ja tämä oli se, jonka sain MN:ltä Turkin tuliaiseksi :).
Kuvassa jämä on vessapaperin palan päällä ja nämähän menee säilöön minigrippiin, että teen sitten jämistä uuden saippuan :).
Siitä päätellen, että ostin itse yhden palan lisää nyt menneenä jouluna, niin pidin saippuan tuoksusta. Ei ollut sellainen äklön makea, millainen esim. Snow Fairy suihkugeeli oli, vaan omaan nenääni mukana oli ripaus myös raikkautta.
Eli voisin myös tulevina vuosina ostaa tätä palasen varastoon, jos tulee vielä myyntiin :).

Tässä vielä nappaamani kuva sisällöstä Britti-Lushin sivuilta, kun tätä oli vielä myynnissä.
Harmi, etten saanut tuollaista ihanan värikästä palaa :p. Tosin en tiedä, raaskisinko tuollaista sitten edes käyttää :D.

Sitten tällaiset palaset on tällä hetkellä käytössä. Vasen: Retro Avowash, Oikea ylä: Love Birds, oikea ala: Jämistä tehty puolikas.
Tuo Love Birds on jo melkoisen kulunut tällä hetkellä, kohta saa ottaa seuraavan saman kokoisen palan käyttöön :D.

Ja nämä 4 saippuaa ajattelin kuluttaa ensimmäisenä pois, ennen "parempia" saippuoita :). Ei nämäkään huonoja ollut, mutta Noubariin ja Love Birdsiin olen kyllästynyt ja sitten Avowash ja Snowcake eivät olleet niin kivan tuoksuisia kuin toivoin.
Ehkäpä ensi kuussa jokin näistä loppuisi ;). Saisi hyvällä omalla tunnolla tehdä tilauksen, kun ystävänpäivä- ja äitienpäivä-tuotteet tulevat myyntiin (vai ovatko ne kenties jo myynnissä...).

Jälleen olisi lepopäivä jumppien suhteen, nyt oon vaan niin rekan alle jäänyt eilisestä hieronnasta ja tuo vasen käsi meinaa olla vähän kipeä, niin parempi nyt levätä ja katsoa, josko huomenna pääsisi Nike get Fitiin ja Combatiin. Tosin jos tuo käsi on huomenna edelleen kipeä, niin skippaan Combatin. Tuo Nike on sen verran rankka, että se riittää mainiosti ja voi olla, että sen myötä joudun perumaan lauantaisen Pumpin...

Mutta tiedättekö mitä!! Mulla on enää huomiselle yksi loppunut purkki esiteltävänä ja sitten olisi kaikki tähän mennessä loppuneet esitelty!! Saa nähdä, ehtiikö mitään enää loppua ennen kuun vaihdetta, 2-3 juttua on vähän siinä rajoilla, joten katsotaan miten käy :). Täytyy sitten keksiä jotain muuta kirjoiteltavaa. Ideoita olisi, joten täytyy vain ottaa itseäni niskasta kiinni :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit