perjantai 6. tammikuuta 2012

Joulu ohi, kun talven Ihmemaakin katosi

Juups, jälleen olisi pari tuotetta loppunut ja loppumaisillaan olevia tuotteita on jo useampi! Saa nähdä, ehdinkö sen ennuste-postauksen edes tehdä, ennen kuin kaikki niistä loppuu :D.

Ensin loppui tuossa muutama päivä sitten tämä 3 vuotta sitten myynnissä ollut Avonin Senses-sarjan joulusuihkugeeli Wonderland Warm & Welcoming Shower Gel.
Tätä tuli käytettyä vain joulukuussa, sillä tuoksu oli mukavan jouluinen. Tämä oli siis kolmas joulu, kun käytin tätä ja periaatteessa tätä jäi vielä, mutta tyhjensin siihen Dermosilin käsisaippua pulloon ja loput huuhtelin pariin otteeseen suihkussa.
Tästä tuoksusta tosiaan pidin, mutta myöhemmät joulutuoksut, joita Avonilla on nyt ollut myynnissä, eivät ole säväyttäneet samalla lailla.
Tätä olisin voinut uudelleenkin ostaa, mutta nyt mulla on joulukäyttöön eräs toinen kivan tuoksuinen tapaus, siitä juttua sitten joskus aikanaan :).

Toinen loppunut oli sitten tämä mun ikisuosikiksi päässyt Avonin Naturals-sarjan Protecting Papaya & Kiwi Yogurt Hair Mask hiusnaamio. Täältä löytyy pikkuisen juttua ja kuvaa myöskin jemmoista tämän tuotteen kohdalla :D.
Eli nyt lähtee käyttöön toiseksi viimeinen purkki sitten :(. Tätähän ei ole tosiaan myynnissä ollut enää vuosiin, mutta jemmoissa mulla oli joskus tätä "parhaimmillaan" 8kpl... Pari niistä tosin annoin kaverille lahjaksi, kun oli myös tykästynyt tuotteeseen :).
Mutta mitä tästä sanoisi, aivan ihanan herkullinen tuoksu ja silottaa hiukset jo pienellä määrällä eli aika riittoisaa tavaraa. Mie oon vaan rakastunut tähän <3. Lähelle samaa kyllä pääsee nykyisin myynnissä oleva samanlainen naamio, mutta tuoksuna on Mandariini & Kiivi ja sitä on yksi purkki käytössä myös :). Niin ja halpaa myös kyseinen naamio on, monesti ollut tarjouksessa 2,90e hintaan.

Tällaista nyt. Pakko lähteä syömään, tulin tuossa reilu tunti sitten jälleen Satsilta. Pitihän se loppiaisen kunniaksi käydä Combat+Pumppi-treeni tekemässä ;D. Nyt kyllä hieman alkaa jo selkälihaksissa tuntua, että jotain on tullut tehtyä :p. Saa nähdä menenkö huomenna täysin jumiin... Onneksi on ansaittu lepopäivä ja sunnuntaina illalla olisi vuorossa piiiiiiitkästä aikaa Interval-Spinning-tunti!! Mielenkiinnolla odotan, kuinka kuollut olen sen jälkeen :D.
Täytyy katsoa, kirjoittelenko tänään enää mitään. Yksin olen nyt kattien kanssa sunnuntai-iltaan asti, kun Mr. Insinööri lähti kotonaan käymään :). Ajattelin jälleen sohvan vallata ja katsoa nauhalta Vampyyripäiväkirjoja suklaan kera :D. Vielä on joulusuklaita jäljellä, kyllä se helvetti varmaan on jäätymässä... ;D. Mutta oon varmaan taas muutaman suklaan ansainnut näiden treenien jälkeen :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit