tiistai 24. tammikuuta 2012

Kuivaa shampoota myös loppunut

Taas välillä hiusjuttujakin loppunut, tällä kertaa kuivashampoo:

Eli tämä monien kehuma Klippoteketin kuivashampoo loppui ja ei tätä ole turhaan monet kehuneet!
Toimi minulla kiitettävästi; vei likaisuuden pois ja antoi myös tuuheutta, josta ekstra-plussaa :). En tiedä mitä muuta tästä sanoa, kuin että tykkään todella paljon :D. Uusi pullokin on odottamassa jo käyttöönottoa.
Nyt olen käyttänyt enempi Lushin Vanilla Powder Puffia hiuksiin (ja myöskin kasvoille), että saan senkin käytettyä tämän vuosikymmenen puolella :).

Tässä vaihteeksi taas valmistaudun jumppaan ja tuli mieleen, että voisin laittaa taas 2 viime viikon liikkumisetkin tänne :).

Eli kaiken kaikkiaan olen melko tyytyväinen tämän kuun liikkumisiin ja painokin pudonnut melkein kilon siitä joulukuun ennätyksestä... Vielä tosin on matkaa 2,5kg pudottaa, että olisin marraskuun lukemissa...

Tänään olisi tosiaan 75min Spinning ja Combat sen jälkeen ja huomenna pääsee ansaittuun 1,5 tunnin hierontaan \o/.
Saapa nähdä kuinka jumissa jälleen olen...
Mutta huomenna taas listaus jatkuu :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Kannattaa muista että tuolla liikuntamäärällä se kaikki tuleva paino ei ole pahasta! Varmasti siis lihasmassakin kehittyy kun noin ahkerasti jaksat käydä jumpilla (ihan kateeksi käy tuo reippaus!) *Satunnainen lukija*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista :).
      Joo, siis parempi kyllä olisikin, että tullut paino olisi suureksi osaksi lihasta :D. On tässä jo monta kuukautta saanut itseä "rääkätä", niin kyllä ketuttais, jos se ei missään ala vähitellen näkymään :D.
      Mutta kieltämättä tuohon painonlisäykseen on vähän vaikea suhtautua, kun tottunut olemaan alipainoinen/hoikka lähes koko ikäni ja nyt viime vuosina (kiitos iän...) se on ollut nousu suunnassa, kun kaikki syöty ruoka ei tulekaan enää suoraan läpi :).
      Oon kuitenkin tässäkin asiassa pikku hiljaa tsempannut ja alkanut hyväksyä, että sitä painoa nyt vaan alkaa tulla iän karttuessa lisää ja täytyy tosissaan tehdä töitä, ettei se liikaa nouse :).

      Kateellinen ei kannata olla, kyllä täälläkin saa tahdonvoimaa joskus paljonkin olla, ettei sohva voita taistelua :D.
      Ja se vaan täytyy kunnon motivaatio löytää liikkumiseen itsestään, samoin se laji, jota alkaa harrastaa :).
      Itse olen tuosta Satsin jäsenyydestä tyytyväinen ja tykkään mielettömästi nuista ryhmäliikuntatunneista. Toki suurin motivaatio on siinä, että kun kuukausimaksu on iso, niin pakkohan siellä on käydä, että saa rahoilleen vastinetta :).

      Poista

Suositut tekstit