lauantai 28. tammikuuta 2012

Loppukiriä loppumisten osalta

Seuraavaa loppujaa pukkaa :).

Kasvovedet mulla alkaakin olla hyvin varastojen osalta kunnossa. Nyt loppui tämä aamukäytössä ollut Garnierin Nordic Essentials Gentle Toner for Dry skin. Tämän kasvoveden ostin Tällöin ja otin käyttööni Tällöin, lähes yhtä aikaa sen Nivean kasvoveden kanssa syyskuussa :).
Muuta en osaa sanoa, kuin että ajoi kiitettävästi asiansa. Ei kuivattanut pesun jälkeen entisestään kasvoja, tuoksu oli neutraali ja pumpuliin ei jäänyt enää pesun jälkeen liiemmälti mitään :).
Voisin siis kuvitella ostavani tätä lisääkin taas joskus, mutta nyt ajattelin tilata vaihteeksi Avonilta kasvovettä kokeiluun aamuksi :).

Tässä viimeisimpinä päivinä taitaa vielä ainakin parista loppujasta tulla juttua, joten kivan pelottavasti tämä sujuu :D. Tänään paniikissa tiirailin ensi kuuta varten mahdollisia loppujia!! En kyllä hirveän montaa löytänyt, mutta jospa jotain yllättäjiä tulisi :).

Ja jälleen meni tänään jumppa-suunnitelmat uusiksi, kun Pumppikin peruuntui :/. Kokeilin sitten tilalle järjestettyä ShapePulse-tuntia, joka oli ihan kiva ja melko kevyt tunti. Aluksi puolet oli aerobista liikuntaa, vähän tanssahtelua ja muutamia askelkuvioita, polvennostoja ym. vastaavaa ja loppupuolisko oli sitten lihaskuntoa, levypainolla tehtäviä nostoja ja kiertoja, vatsalihasliikkeitä, kyykkyjä :). Tuo on siis sellainen mukava ja suhteellisen kevyt jumppa, jos ei kunnolla halua itseään rääkätä, mutta haluaa silti vähän hien pintaan. Aion varmasti myöhemminkin mennä, jos järjestetään jonkin peruuntuneen tunnin tilalla :).

Mutta nyt olisi aika jälleen suunnata sohvalle. Ajateltiin katsoa Star Wars- leffoista pari ensimmäistä jälleen pitkästä aikaa, kun digiboksia pitää saada tyhjäksi :D.
Olen myös alkanut miettimään saamaani Haastetta Dweialta, mutta sen kanssa menee vielä hetki, kun muutan sitä hieman ;). Työn alla se kuitenkin on!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. :-D Eipä muutella siellä haasteita ,:-)

    Mun kysely postaukseen ei tullut sun kysymyksiä enempää, joten :D ...

    Olen pitänyt mielen suht positiivisena. Eli hyvä minä :)

    Ja se lauantai onnistuu, riippuen rahatilanteesta. Ootan kyllä innolla että nähtäisiin taas pitkästä aikaa :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D. En mä hirveästi sitä muuttanut, määrää vain ;).

      Hienoa, että positiivinen vire on sielläkin pysynyt yllä <3.
      Ja tosiaan voidaan myös siirtää sitä tapaamista, jos rahatilanne on liian tiukka :). Ollaan vaikka naaman puolella yhteydessä asiasta tarkemmin lähempänä ^_^.

      Poista

Suositut tekstit