lauantai 21. tammikuuta 2012

Vielä parit plussat tälle kuulle

Tänään sainkin vielä yllättäen parit plussat ja täytöt varastoihin :D.
Kävin ruokkimassa MN:n katit, niin hän oli jättänyt pöydälle pari tarpeetonta Lushin saippuaa, jotka käski ottamaan mukaani, jos haluan. No tietystihän mun oli pakko kotiuttaa nämä orvoksi jääneet saippuat! En mä pysty hylkäämään yhtäkään ;)!!

Toinen oli tämä Ice Blue saippua. Sain jo aiemmin pienen palan MN:ltä testiin ja ei ihmeemmin sykähdyttänyt, mutta kyllä tämä tulee kesällä käytettyä. Voi ehkä jopa kesään sopiakin paremmin :).

Toinen oli sitten tämä Figs and Leaves saippua, josta myös sain aiemmin palan kokeiluun. Tämän tuoksuun ihastuin ja olin aikeissa ostaakin tämän jossain vaiheessa, mutta nyt sainkin sitten tämän :).
Kauniit kiitokset vain MN:lle, saavat hyvän kodin täällä ;D.

Mitäs sitä muuta...
Niin kävin rakkaan R:n luona kyläilemässä ja karhunvatukka-teen seurana oli herkullista pannukakkua ja itsetehtyä mansikka-vadelma-puolukka-karpalo (??) hilloa :p. NAM!!

Ja kun kotiin pääsin takaisin ja aloin huomista suunnitella, että millä bussilla pääsen venyttelyyn, niin p*skat!! Täältä lähtee eka bussi klo 11, joka jää keskustaan ja sieltä pitäisi vielä vajaa 1km kävellä Satsille ja venyttely alkaa klo 11.30 (ja siellä pitäisi olla 10 min ennen tunnin alkua, ettei oma varaus vapaudu)... HV Koskilinjat >:( !!!
Ei se auta kuin kotona sitten venytellä... En uskalla pyörälläkään lähtä 5km ajamaan, kun on niin liukasta, tänään onnistuin taas pihalla kaatumaan makeasti ja melkein väänsin vasemman nilkkanikin nurin perin...
Eli tällaista tänne tällä kertaa! Sekä hyvää että huonoa :p. Täytyy alkaa tässä valmiiksi kirjoittelemaan nuita miinus-postauksia, niin voi niitä sitten nopeasti päivittäin julkaista, jos ei muuten ehdi kirjoitella :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit