keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Expressions vol 1.

Nuo tuoksunäytteet kyllä loppuvat nopeasti, kun niitä viitsii vaan alkaa käyttämään :D.
Tässä tulee nyt kuun kolmas loppunut tuoksunäyte Avonilta...


...joka oli Reese Witherspoonin Expressions-tuoksukolmikkoon kuuluva Love To The Fullest Eau de Parfym. Tämä sisältää Kirsikkaa, Iltahelokkia, Hiekkakiveä ja Kashmiriä. Niin kuin olen monesti sanonut, olen makeiden tuoksujen ystävä, mutta kyllä tämäkin jollain tapaa viehätti nenääni. En ehkä kuitenkaan täysikokoista ostaisi, varsinkin kun on parfyymi. Saattaa alkaa mulla tökkiä jossain vaiheessa kuitenkin :).
Muut tähän sarjaan kuuluvat tuoksut ovat Live Without Regrets ja Laugh Often ja muistaakseni löytyy näytteet myös niistä :).

Alan oikeasti jo toivomaan, että nuita isojakin tuotteita loppuisi enempi, muuten tämä kuu menee täysin harakoille jälleen :D. Ei hätä ole kuitenkaan tämännäköinen, jälleen löytyy yksi esiteltävä juttu huomiselle ja huomenna taitaakin taas uutta näytettä loppua :D. Näyttäähän ne näytteetkin hyvältä yhteenvetolistassa :p.
Mutta ei kait mulla muuta, pitää lähtä syömään taas vaihteeksi ja ottamaan migreenilääkkeet, alkava särky jomottaa ohimossa... ah niin ihanaa -,-. Oli aika paljon tekemistä töissä, niin siitä varmaan taas pää ja hartiat kiittävät :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit