keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Haaste

Sain tosiaan muutama päivä sitten Dweialta haasteen, jossa piti mennä Just Little Things-sivustolle ja valita 10 kpl itseä ilahduttavaa asiaa.
Noh, minähän sitten katsoin KAIKKI läpi ja tajusin, etten mä voi VAIN 10kpl valita, joten teinkin sitten 3 kuvaa, joissa on jokaisessa 24kpl kivoja asioita :D.









Tulin itse kyllä hyvälle mielelle lukiessani nuita juttuja :).
Käykäähän kaikki lueskelemassa tuolla sivustolla ja jos teillä on blogi, niin haastan teidät kaikki tekemään tämän! Ja mun puolesta saatte laittaa niin monta juttua kuin haluatte :D.

Mukava oli tämä postaus tehdä tässä laskujen maksun ja budjetti-suunnitelmien lomassa :p.
Mitään muuta erikoista ei olekaan tapahtunut, töissä taas oli toimistopäivä ja oligojen suunnittelua... Ehdin vain yhdelle eksonille suunnitella kaksi paria oligoja, oli kyllä todella vaikea tapaus!! Saa nähdä onnistuuko niillä sitten vihdoin PCR:t... Toivossa on hyvä elää!!
Yritän saada taas ennustelu-postaukseen kuvattua purkkeja jossain välissä, niin ehkä lauantaina olisi sitä tulossa. Katsotaan, josko huomiseksi ja perjantaiksi ehtisi jotain postausta keksiä :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Aaaaw toi on niin ihana sivusto, oon ennenki kattellu sitä.. ja nuo sun mainitsemat jutut on kans ihan parhaita! ^_^ <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla sivustolla tuli kyllä niin hyvälle tuulelle ^_^.
      Teeppä sinäkin postaus tuolta ;).

      Poista

Suositut tekstit