tiistai 28. helmikuuta 2012

Iltapalaa

Joo, enpä sitten tänäänkään ehtinyt kunnon postausta värkätä :D.
Luulin, että olisin kerennyt, vaan bussi oli vartin myöhässä kun lähdin töistä ja sitten meikkikuviin taas meni aikaa, kun yritin saada jotenkin onnistumaan, sitten pitikin kiireesti syödä ennen kuin kiirehdin Spinning75:seen. Sieltä sitten kaupan ja Subwayn kautta takas kämpille 8 aikaan.
Ja nyt oon tässä syönyt tällaista evästä, kun spinnasin 725kcal hikenä lattialle:

Subin puolikas Grillattu Kananrinta täysjyväleivällä, tuplajuustolla, Southwest-kastikkeella, oreganolla ja kaikilla kasviksilla ilman sipulia ja jalapenoja ja kämpillä lisäsin vielä pari siivua juustoa :D.
Sitten sain ilmaiseksi tuon Double Chocolate Cookien, kun mulla oli sellanen arpalipuke :).
Lisäksi Prismasta löytyi puoleen hintaan Savulohisalaatti-pohja ja nyt vasta luin, että se oli pohja :D. Ihmettelin, kun kalaa löytyi niin paljon vaan salaattia ei pahemmin ollut :D. Raejuustoa lähti sekaan sitten myös :). Hyvää oli!
Toki vähän kyseenalainen aika näin tuhdisti syödä, mutta ei nyt jaksa välittää. Nälkä kun oli ja muutenkin nuo syömiset jää pakostakin myöhään jumppapäivinä :p.

Tässäpä vielä loppuun taas Neffistä kuvaa :). Meidän Viiksivallu ^_^.
Mutta huomenna tulee juttua toivottavasti vähän aiemmin, kun mulla on vaan hieronta töiden jälkeen :). Sitten tulee viimeisistä loppuneista sepostukset :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. hieno kuva Neffistä!:)
    ja voi että alkoi tekemään mieli noita subin herkkuja..kauhea nälkä ollut muutenkin pari päivää kun maanantaina ottivat ne kaksi viisaudenhammasta pois.lähinnä vain nestemäistä ruokaa saattanut syödä,leipää vain pieninä palasina.noh,onneksi tämä helpottaa päivä päivältä.
    aattelin että voitas seuraavan kerran käydäkin vaikka subwayssa kun nähdään kaupungilla ja kun mun leuat toimii normaalisti.;)
    mutta,tulen huomenna hakemaan ne mun "jutut",klo 14:30 aikaan (laittelen viestiä kun lähden polkemaan töistä).-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mr. Insinööri otti kuvia Neffistä, kun se taas siinä raapimispuulla istui :D.
      Ja Subway kyllä passaa mulle aina ruokapaikaksi :D. On kyllä niin herkkuja nuo :p.
      Ja olihan se tosiaan huomenna torstaina,kun tuut?? Ainakin tekstarissa oli niin :D (näiden kommenttien ajat ei jostain syystä aina täsmää omalla koneella).

      Poista
  2. Hei meillä oli eilen sama iltapala, eli Subi. :D Tosin omani tonnikalalla. Sama kastike sentäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko leipä, vihannekset ja kokokin eri? :D
      Oon monesti miettinyt tuota tonnikalaa, vaan aina tulee otettua joko tuo kananrinta tai kana teriyaki :D. Oon tylsä :p.

      Poista
  3. (Vastailen nyt sitte tänne suoraan.. :) )

    Eli tosiaankin voi koukkuuntua! :D Ja musta on tosi mielenkiintosta lukea sun kommentteja ja mielipiteitä noista loppuneista tuotteista. Kieltämättä oon kyllä vähän kateellinen sulle noista kaikista purkeista ja purnukoista.. :D Ja hyvältä näyttää tuo iltapala =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että joku tykkää :D.
      Tämä blogin pito on ollut itselle tosi hyvä tässä vähennys-projektissa, pysyy vähän paremmin kartalla mitä loppuu ja mitä tulee :).
      Ja ei kannata olla kateellinen nuista purnukoista :D. Välillä meinaa olla tuskaa näiden käyttämisten kanssa, vaikka samaan aikaan toki kivaakin on testailla kaikkea :D.
      Mutta kova motivaatio mulla on vähentää nuita, vaikka tämä kuu menikin vähän plörinäksi :p

      Poista

Suositut tekstit