lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ruokaa ja musiikkia

Eipä siitä nukkumisesta tullut taas paljon mitään... :p
Puoli 11 aikaan pääsin sänkyyn illalla, vaan kissat päätti rallia vetää ja sitten 11 jälkeen Mr. Insinöörikin soitti vielä :D. Ja aamulla heräsin klo 5.20 ja piti vessassa käydä... Virhe! Neffihän alkoi sen jälkeen sitten taas riehumaan... 8 asti pienissä pätkissä nukuin ja kävin viimein kissat ruokkimassa eikä sen jälkeen uni enää tullut -,- ... 10 aikaan luovutin ja päätin lähtä suihkuun. Täytyy katsoa, josko päikkärit malttaisi tässä jossain vaiheessa nukkua.

Sain kuitenkin syötyä suihkun jälkeen kunnon aamupalan: Iso kuppi Nordqvistin Suklaa Myrsky-teetä, kreikkalaista jugurttia banaanilla ja pari palaa Huovisen Leipomon Spelttileipää juustolla ja kylmäsavulohella, Nam !!
Niin ja nyt syön suklaata, mulla on VIELÄKIN niitä Nelituulian konvehteja jäljellä :O !! Mikä mua vaivaa ?!?

Ja tässä vähän kuvaa siitä toissapäiväisestä Jauheliha-Vuohenjuusto-Mozzarella-murekkeesta :).
Tuossa on siis reilu kilo jauhelihaa, johon laitoin täysin summamutikassa mausteet (chili, paprika, jauhelihamauste, suola, grillimauste, meirami, oregano, olikohan jotain muuta...), 2 kananmunaa, purkki kermaviiliä, ehkä 1-2dl korppujauhoja ja tomaattimurskaa ehkä 1/3 purkki.
Sitten puolet taikinasta pellille, juustot lisätään (vuohenjuusto oli President Sainte Maure ja Mozzarella Euroshopperin :D) ja loput taikinasta päälle. Uunissa tämä oli +200C noin 1½ tuntia. Kypsää tuli, vaikka tuossa kuvassa näyttääkin vähän punertavalta (salamalla otettu) :D.

Mutta joo, katsoiko joku muukin eilen Voice of Finlandia ??? Siis ne esitykset... Vetää sanattomaksi, miten jotkut osaakin laulaa niin hyvin !!! Itse oon menettänyt sydämeni Mikolle ja onneksi pääsi suoraan yleisoäänillä jatkoon \o/. Saara on sitten toinen suosikkini. Saapa nähdä millainen show on ensi perjantaina :D.
Voice of Finlandin facebook-sivuilta löysin kommenteista tämän videon bändistä, jossa Mikko laulaa:

Aivan huippu cover-biisi tuokin <3. Sitten rakastuin myös tähän biisiin, jossa myös niin kauniit sanat:

Aaaawwws <3 :D.
Mikko voittoon \o/.
Okei, taidan tästä nyt alkaa tekemään nuita seuraavia postauksia, vaikeita kysymyksiä nuissa haasteissa... :D. Tosin voi olla, että huomenna tulee jälleen purkki-postausta, jos hyvin käy!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit