tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tuntien jälkeen...

...jälleen jotain pientä loppui.
Loppujana siis tämä Oriflamen vanha After Hours EdT näyte.
Jälleen sain työkaverilta kehuja :D. Mun perässä on kuulemma kiva kulkea, kun tuoksuu hyvältä :D.

Google oli jälleen kiva kaveri ja kuvahaulla löytyi täysikokoisen pullon kuvaa. Glossy.fi:stä löytyi sitten tuoksun kuvausta:
"...alkutuoksu muodostuu mustaherukan lehdistä ja karpalosta, jonka jälkeen tuoksu muuttuu punaisen pionin, yönkuningatar jasmiinin ja orriksen flirttiin. Lopputuoksun patsuli, myski, vanilja ja santeli pitävät tuoksun vastustamattomana koko illan."

Tuolla kuvauksella en varmaankaan ostaisi täysikokoista, mutta kun kerran kehuja jälleen sain tuoksusta, niin ei se varmaan pahakaan mun iholla ole :). Tosin tätä ei ole ollut myynnissä varmaan pariin vuoteen (tai ainakaan en oo enää pitkään aikaan nähnyt tätä), joten ei viitsi edes ostosta alkaa haaveilemaankaan :D.

Mitäs sitä muuta... PCR:iä tein töissä, mutta edelleen vetämätön olo jatkuu... Suoraan töistä menin sitten Zumbaan ja venyttelyyn ja ensimmäistä kertaa tän mun liikkumisen aloittamisen jälkeen, jumpan jälkeen päällimmäinen tunne oli: Plääääähhh :/.
Ehkä yhtenä syynä väsymyksen lisäksi voi olla se, että kävin eri ohjaajan zumbassa kuin mitä aiemmin oon käynyt, niin tällä oli taas ihan eri biisit. Opetteluahan se sitten on askelten kanssa ja eipä sykkeetkään nousseet pahemmin, kulutuskin oli alle 300kcal. Nooh, välillä voi käydä näinkin :). Ehkäpä torstaina tuntuu taas paremmalta Nikessä !!
Tällaista siis tänne, mitäs sinne :) ??
Huomenna tulee varmaan jotain vastauksia ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit