lauantai 3. maaliskuuta 2012

Viikon parit meikit

Suoraan asiaan, eli tässä tulisi parit meikit taas vaihteeksi :).

Alkuviikosta tein meikin Avonin True Colour, Lace Luxe-paletilla käyttäen sävyinä vasemman puoleista ruskeaa ja valkoista. Tällaista jälkeä tuli...

Tässäkin meikki ollut mulla sen 8-9 tuntia, enkä hirveästi ehtinyt korjaillakaan sitä töistä tullessani :p. Valkoisena rajauksena oli jälleen Avonin Color Trendin valkoinen rajauskynä. Muistaakseni tein myös ruskean rajauksen, mutta satavarma en ole...

Ja tiistaina (sekä koko loppuviikon), piti testata uutta Avonin palettia Mystery ja ensimmäisenä kokeilin alempia sävyjä ruskeaa ja beigekultaa (?). Eikö olekin kaunis kansi ?!? Itse rakastuin täysin tuohon palettiin <3.

Tässä lopputulosta ilman laseja, kertakaikkiaan ihanan sävyisiä olivat, miinusta vain tulee tuolle beigelle värille... Glitteriä levisi ympäri naamaa, vaikka käytin lähes märkänä tuota applikaattoria ja sitä myöskin märkään applikaattoriin tarttui isoja "palasia", jotka varisivat poskelle :(.

Ongelman olen ratkaissut sitten sillä, että joko teen silmämeikin ennen pohjameikin tekoa tai vaihtoehtoisesti laitan irtopuuteria silmien alle /poskille, josta voin glitterit vipata pois. Ensimmäistä vaihtoehtoa olen nyt käyttänyt ja se toimii hyvin.
Olen myös ylempiä sävyjä kokeillut ja niillä meikkasinkin loppuviikon. Täytyy katsoa, jos huomenna jaksaisin meikata, niin otan luomilla kuvat :).
Muissa sävyissä ei kuitenkaan ollut samaa ongelmaa kuin tuossa yhdessä, kerrostaminen onnistui myös hyvin.

Mutta nyt lähden valmistautumaan lähtöön, tarkoitus on käydä äipän luona kylässä ja saunomassa piiiiiiitkästä aikaa, ihana päästä taas kylpemään kunnolla <3. Huomenna voisi olla luvassa sitten ennustelua :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oiii.. aivan ihanat värit tuossa mystery paletissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, itse rakastuin kyllä nuihin sävyihin ^_^.

      Poista
  2. voi sinulla on todella kauniit silmät ja ihastuin silmälaseihisi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kaunis kiitos ^_^. Silmät taitaakin olla ainoa kohta kasvoissani, joihin oon tyytyväinen :D.
      Silmälasit hankin about vuosi sitten Optiholmilta (Stokkan alakerrassa, Pannun vieressä) :).

      Poista

Suositut tekstit