maanantai 28. toukokuuta 2012

Jälleen päivitystä

Tulipa eilen pidettyä välipäivä pitkästä aikaa, virkistävää :).
Mutta kyllä mulla koko ajan sormet syyhysivät päästä kirjoittamaan eli koukussa sitä taidetaan olla tähän ;).
Laitumelle laskijaisissa oli tosi kivaa ja herkkuja oli vaikka minkämoista:

Tuosta puuttuu suklaamousse-kakku, joka tuli myöhemmin pöytään ja puuttuikohan jotain muutakin... Nooh, mutta piirakkaa, pizzaa, sipsiä, salaattia, katkarapuja, karkkia, pähkinöitä ym. oli tarjolla.
Samoin kuohariakin saatiin illan aikana. Olin vakaasti päättänyt ja iloinnut, että jes pääsen taas pitkästä aikaa tanssimaan... No arvaatteko miten kävi?? Mr. Insinöörin kanssa lähes nukahdettiin sohvalle Euroviisuja katsoessa... Eihän se tosiaan auttanut kuin lähtä nukkumaan sitten, kun muut suuntasivat kaupunniin...
Sovittiinkin, että lähtään tässä jossain vaiheessa uudelleen ja aloitetaan ilta aikaisin ja lähtään myöskin etenemään aikaisin eikä myöskään tv:tä katsella sitten etkoilla, niin meikäläinenkin saattaa pysyä virkeänä :D.

Mutta nyt lyhyesti taas yhden loppuneen esittely.
Eli Lushin Noubar saippua hupeni pieniksi paloiksi ja tätähän ei ole ollut enää vähään aikaan myynnissäkään.
Nuo ruskeat murut ovat pistaasipähkinän paloja ja ne oli kyllä aika isoja, vaikkei niitä omassa palassani montaa ollutkaan. Tippuivat melko nopeasti pois. Tuoksua en osaa vaan kuvailla yhtään, enkä ole muistanut sisällyksestäkään ottaa kuvaa, että mitä kaikkea tästä löytyi... Mutta sellainen makeahkon pähkinäinen tämä ainakin oli, alkoi kyllästyttää jossain vaiheessa ja siksi päätinkin nyt käyttää nopeasti tämän pois.
Perussaippua siis, mutta ei tule ikävä :).

Käyttöön lähti sitten sopivasti kesän kynnyksellä tämä MN:ltä saatu Ice Blue.
Hyvin suurella todennäköisyydellä tämä loppuu kesäkuun aikana :). Ensi alkuun tämä ei meinannut käteen sopia, mutta nyt ei ole sitäkään ongelmaa enää :D. Kuluu kuluu!

Mitäs sitä muuta sitten....
Niin joo, se työmatka Kööpenhaminaan on vahvistunut, kun mulle tuli kopiot lento- ja hotellivarauksista sähköpostiin :D. Jaikss !!!
Eli 14.6. on lähtö illalla ja paluu 15.6. iltapäivällä, ei kovin pitkä reissu siis ja mitään ei varmaan ehdi pahemmin katsella tarkemmin :D.
Huomenna palaverissa selviää varmaan jutut tarkemmin...
Jospa sitä hengissä selviäisi, pelottaa kyllä vähän se lentomatka... Oli jo tarpeeksi pelottavaa, kun 2009 (muistaakseni) lennettiin Hellsinkiin, se kun oli mun ensimmäinen kerta lentokoneessa :D. Niin ja jos selviän tuon lentomatkan, niin saa sitten jännittää selviänkö sen esitelmän hengissä :D.
Tällaista tänne siis! Huomenna juttua parista loppuneesta vielä ja sitten taitaakin olla yhteenvedon aika :o !!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Yhhyh, Noubar, sitä ei mullakaa tullut todellakaan ikävä... Ja hei, ajatteles, mä en ole vielä kertaakaan ollut lentokoneessa ja ikää tulee kohta mittariin 37 vuotta =P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, sähän oot pitkään säästynyt lentämiseltä :D.
      Eipä sillä että se olisi ollut kovin miellyttävää itselleni, olisin voinut itsekin säästyä pidempään :D.

      Poista
  2. näyttääpäs hyviltä herkuilta :) lauantaina on veljen ylppärit mihin leivon kans vaikka mitä, ainakin kaks mangokakkuu, kaks suklaakakkuu, kaks kasvispiirakkaa, juustosarvia ja porkkanakakkua muffinssien muodossa.. eli hommaa riittää mut onneks on perjantai vapaapäivä :D

    ja mä tykkään noubarista, sen väri on söpö ja tuoksukin kiva, vaikkakin siihen kyllästyy vähän liian helposti :) nii ja tsemppii reissuun, ei se lentämine nii pelottavaa oo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on sulla kyllä tekemistä ja leipomista nuissa :D. Tsemppiä siihen! Voisit melkeen blogiisi pistää reseptiä nuista, jos tulee herkullisia! Itse harvoin jaksan leipoa, mutta koskaanhan ei tiedä josko se innostus taas iskisi :).

      Joo, väri kyllä oli pirtsakka eikä tuoksukaan toki paha ollut, mutta tosiaan se kyllästyminen vei sitten innostuksen tuosta. Parempiakin on Lushilla omaannenääni :).

      Poista
  3. Hyvin se lento menee ja luento kanssa. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan näin :).
      Onneksi ei yksin tarvitse sitä esitelmää pitää, niin helpottaa asiaa hieman!

      Poista

Suositut tekstit