tiistai 21. elokuuta 2012

Kermaisia mansikoita käsille ja jaloille

Jälleen taas vähän loppuneidenkin esittelyä tässä kaikkien ostettujen purkkien keskellä :D.
Vaikka onkin ihan selvää, että plussalla mennään tämä kuu, niin voin sanoa, että tulen varmaan yllättämään positiivisesti itseni (ja varmaan teidätkin), kun tulee yhteenvedon aika ;).
Mutta siihen seuraavaan loppujaan:

Eli sain tämän Oriflamen Strawberry & Cream Scented Hand Cream käsivoiteen käytettyä jo aika lailla kuun alkupuolella ja tämähän oli mulla 90% jalkavoiteena käytössä.
Sanomattakin selvää, ettei jälleen kosteutustehot jalkoihin riittänyt, mutta sen mitä muutamia kertoja käsivoiteena käytin, niin siihen tehtävään oli kelpo tuote.
Jälleen vain tuoksu oli jotain muuta kuin mitä kuvittelin, niin siihen kyllästyttyäni tämän oli aika siirtyä jalkoihin... Oli jotenkin liian teollisen tunkkaisen makea tuoksu, ei yhtään minun mieleen...
Oriflamella on yleisesti ottaen käsivoiteet kosteusteholtaan todella hyviä, mutta tuoksuja saisivat vielä petrata (ainakin omaan makuuni).
En siis tätäkään ostaisi uudelleen, jos myynnissä edelleen olisi.

Otin sitten jalkavoide-käyttöön jälleen uuden käsivoiteen, tällä kertaa The Body Shopin tuubin, jota ehdin käyttääkin käsiin töissä noin 2/3 tuubia.
Tästäkin ehtii varmasti juttua tulla tässä kuussa ;).





Mutta nyt mä taidan lähteä koneelta pois. Hartiat ja käsivarret huutavat taas tuskasta... Saapa nähdä milloin hieronnat jälleen alkaisi Hieroja-akatemiassa, että pääsisi jälleen sinne runnottavaksi... On tämä 2-3 kuukauden tauko aivan liian pitkä :(.
Mutta huomenna tulee varmaan taas loppuvia, en jaksa koneella istua nyt muokkaamassa niitä reissu-kuvia.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit