maanantai 27. elokuuta 2012

Lisää seerumeja poistunut kaapista!

Jatketaanpas edelleen seerumeilla (olihan ne eilisen postauksen kapselitkin seerumeja :)). Tähänkin tulee kahden purkin esittelyt, kun on ollut pakko yhdistellä, ettei päivät lopu kesken :D.
Mutta sitten mennään asiaan:

Ensimmäisenä mulla loppui laivalla tämä Avonin vanha Solutions-sarjan Plus Total Radiance Brightening Concentrate. Tämäkin lupasi heleyttä, raikkautta ja elpyneisyyttä iholle. Tätä vaan yllättäen käytettiin yötä vasten yövoiteen alla.
Kuivui/imeytyi todella nopeasti levityksen jälkeen ja ainakin kosteutti hyvin, heleyttämisestä sen sijaan en osaa sanoa mitään... En tiedä, uskonko noihin heleyttämislupauksiin edes oikeasti :D.
Tätä ei ole enää ollut pitkään aikaan myynnissä, mutta positiivinen kuva tästä kyllä jäi :).

Toinen loppunut seerumi oli myöskin Avonin, Planet Spa-sarjan Japanese Sake and Rice Luminous Face Treatment, tämäkin yllättäen heleyttä/kirkkautta lupaili :D. Huomaa varmaan, mitä yritän seerumeilta hakea ;D.
Tätä käytin aamuisin päivävoiteen alla. Tämä tuntui todella mukavalta iholle levitettäessä ja jätti pinnan sileäksi ja pehmeäksi, ei kuitenkaan ollut mitään kalvomaista tunnetta tämän laiton jälkeen eli ihoani ei kiristellyt yhtään. En ehkä normaaliin hintaan tätä ostaisi (20e), mutta on lähes joka jaksossa tarjouksessa ja varsinkin silloin kun Planet Spa-tuotteet ovat 2kpl/12,90e tarjouksessa, niin voisin hyvinkin tätä lisää ostaa.

Tosin en tiedä, miksi alan tuosta PS:n normaali hinnasta nillittämään, kun nyt käytössä on tämä laivalta ostamani helvetin kallis Estée Lauderin seerumi, enkä todellakaan ole tästä täysin vakuuttunut, onko hintansa väärti... Jos kokemus pysyy koko pullon ajan samanlaisena, niin en voi todellakaan sillä hinnalla tätä suositella ostamaan, jolla itse tämän ostin...
Mutta katsotaan nyt miten käy, ehkä voi siitä Solutions-päivävoiteestakin johtua, joka mulla on nyt käytössä...

Mutta nyt lähden syömään, tultiin just kauppareissulta (sain kuin sainkin tämän tekstin eilen kirjoitettua pääasiassa!), niin nälkä on jo!! En sitten jaksanut Combatiin mennä tänään :p. Nooh, huomenna sitten taas liikkumaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Hei tuli muuten mieleen äsken kun tossa selailin eBayta, että ootko koskaan tilannut meikkejä/kosmetiikkaa sieltä? :) Just kattelin että esimerkiks tää sama iiiiso luomiväripaletti joka mullakin on ( http://viewitem.eim.ebay.fi/EyeShadow-PRO-120-FULL-COLOR-PALETTE-EYE-SHADOW-MAKEUP/180873527136/item ) maksaa postikuluineen ton 12,14e eli aikalailla edullista on.. :D Ja toikin on oikeesti laadukas paletti ja värit tosi pigmenttisiä! :) -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan eBaytä tai Amazon.comia käyttänyt eli en ole niistä mitään tilannut :).
      Jotenkin en ole vielä uskaltanut nuita käyttää, pelottaa ettei sieltä saa sitä mitä ostaa :D. Ja toisaalta ihan hyvä vaan lompakonkin kannalta, varmasti olisi kaikkea houkuttelevaa myynnissä!!
      Ainakin nuiden jätti-palettien suhteen yritän pitää itseni kurissa, vaikka älyttömästi tekisi mieli sellainen ostaakin :D.
      Mä ihan oikeasti _yritän_ vähentää nuita mun varastoja (vaikkei siltä näytäkään tällä hetkellä) :D.

      Poista
  2. Okei, no sitten sulle ei varmaan saa synttäri/joulu/ystävänpäivä/nimipäivä/muutenvaan -lahjakskaan tilata tollasta, krhm... 8) Tsihihii.. ;))) -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä oo koskaan lahjoista tai ilmaiseksi annetuista kosmetiikka-jutuista kieltäytynyt (kuten otin vastaan ilolla Dweialta sen purkkeja, kun hän itse oli luopumassa ylimääräisistä) ;D.

      Ja kyllä mä oon monet kerrat milloin missäkin kuolannut tuollaisia isoja paletteja, voi olla että joku kaunis päivä niihin retkahdan kuitenkin ;D. Mutta pääasiassa yritän ITSE olla ostamatta niitä itselleni :D.

      Jos järjellä yritän ajatella, niin nuo jätti-paletit eivät ole niin käytännöllisiä _kuljettamista_ aatellen eli meikkiä ei voi korjailla päivän mittaan, jos on tarvetta (tosin aika harvoin on edes tarvinnut silmämeikkiä nykyisin korjailla, kiitos UDPP:n) :). Muuten nuo olisivat aivan ihania ja aaawws :D.

      Poista
  3. Ei kannata kokeilla noita verkkokauppoja. Molempia olen käyttänyt, eBayta viimeaikoina enemmän. Tähän mennessä tavara ei ole kertaakaan jäänyt tulematta, ja on aina vastannut odotuksia kun on jaksanut vaan miettiä mitä tilaa, joten noihin verkkokauppoihin jaa ihan pirun helposti koukkuun!! :D Työ on jo siinä että saa itsenä pidettyä pois siitä ajatuksesta, että ei ole pakko tilata, voi vaan katsella mitä olisi tarjolla..just joo!

    - MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D.
      No tuo on varmaan se suurin syy myös, miksi en ole _vielä_ uskaltautunut katselemaan edes valikoimia :D. Saisi sanoa hyvästit tälle vähennysprojektille... :D

      Poista

Suositut tekstit