sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Eilisen ostokset ja syömiset

Tässäpä olisi eilisen ostoksia. Vaatteita ei tosiaan tullut ostettua, mutta yllättäen muutama purkki löysi tien kaappeihin...

Yhden vaatekaupan jälkeen käytiin kauppahallissa, koska pitihän se jälleen pitkästä aikaa käydä ostamassa pussi Nelituulian suklaata <3. Aina niin ihania <3.

Sitten mentiin Stokkalle, josta ostin kuivashampoota, kun sitä ei enää multa löytynyt. Päädyin ostamaan kaksi erilaista kokeiluun, Cutrinin ja got2be:n kuivikset vaihteluksi Klippoteketille :).
Kierreltiin myös pitkä tovi vaateosastolla ja sieltä Sina löysikin itselleen pari juttua, itse tyydyin vain ihailuun ja haaveiluun :).

Ja kahville mentäessa pitihän sitä käydä katsomassa remontoitu Body Shopin liike... Ja tuoksujen takia oli ihan pakko ostaa nämä Satsuma vartalosuihke ja Vineyard Peach-kuorinta kokeiluun <3.
Malttia oli jälleen matkassa hivenen :D. Oli kyllä kiva käydä kiertelemässä taas pitkästä aikaa tuolla kaupunnilla, eikä se kauaa edes satanutkaan, vaikka oli koko päiväksi sadetta ensin ennustanut!!

Illalla sitten oli tosiaan vuorossa syömistä Crecianissa, jossa en olekaan aiemmin käynyt! Herkullista ruokaa oli, kerta kaikkiaan!!
Alkupalaksi otin Halloumijuustoa salaatin kera, kuvaa en muistanut ottaa :D.

Tässä sitten todella huonolaatuinen kännykuva pääruuasta, Halloumikanasta. Harmi, kun en hoksannut vaihtaa tuota lohkoperuna-lisuketta salaattiin ja tzatsikiin... Mutta hyvää oli!!

Jälkkäriksi otin kokeiluun suklaakeksikakkua jäätelön ja suklaakastikkeen kera, vei kielen mennessään!!

Syönnin jälkeen olikin sitten aika lähtä pyörien vyörymään leffateatteriin Magic Miken pariin. En tiedä oliko se tuon tuhdin syömisen vika, mutta ei oikein täysin jaksanut keskittyä leffaan ja jäi todella plääh-fiilis, vaikka mukavahan sitä on hyvännäköisiä miesten kroppia katsoakin.. Muutenkin se vaan liikaa pomppi asiasta toiseen ja jotenkin se yleinen sekoilu siinä latisti välillä hyvin alkaneet fiilikset :p.
Onneksi kun liikkeelle taas pääsi ja mentiin drinkille Café Kulumaan, niin alkoi virkistyä ja päädyttiinkin sitten tanssimaan Kantikseen pikkutunneille asti jälleen, tequilakin saattoi hitusen vaikuttaa asiaan ;).
Tukka ei ollut aamulla kipeä, kun tarvittavat särkylääkkeet otin varalta, tosin eipä sitä hirveästi päässyt edes humaltumaan, kun alla oli niin tuhti ateria :D.
Kiva ilta jälleen, kiitokset taas MN:lle & KN:lle mahtiseurasta <3.

Muuten tämä päivä (ja oikeastaan muutama viime päivä muutenkin) on mennyt stressatessa erästä asiaa, joka toteutuessaan olisi ehkä elämäni pahin painajainen... En tiedä mitä teen jos pelkoni toteutuu, välillä tuntuu, että mä oikeasti kuolen kun ajattelenkaan sitä :'(. Eikä yhtään helpota myöskään se, etten pysty kenenkään kanssa edes puhumaan, ymmärrystä en varmaan saisi keneltäkään.
Täytyy vaan toivoa, ettei pelot toteutuisi ja yrittää olla stressaamatta liikoja, helpommin tosin sanottu kuin tehty...
Mutta nyt lähden katselemaan nauhoituksia ja mussuttamaan loput suklaat tuosta Nelituulian pussista :).
Miumoi <3

16 kommenttia:

  1. Mulla on tuota got2b -kuivashampoota ja oon kyllä ollu ihan tyytyväinen siihen. Ainoo haittapuoli siinä on se tuoksu. Ei oikein ole mun nenään sopiva. Mutta siihen kyllä turtuu suht nopeasti, onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan mitä itse tykkään, kun pääsen kokeilemaan ja käyttämään :).

      Poista
  2. Nyt kyllä huolestuin..toivottavasti kerrot heti kun voit mikä sua noin huolettaa,oon valmis kuuntelemaan. Ja toivon että et ajattele olevasi täysin yksin (mistä onkaan sitten kyse), mä oon ainakin 100%:sti sun tukena. -R

    VastaaPoista
  3. Voi ei.. Älä yksin huoli siellä. :( Yksin asioita pohteissa asiat muuttuvat ihan hirveän kokoisiksi. Yritä puhua jonkun kanssa. *haliruttaus*

    VastaaPoista
  4. Voi Anri, jos se pelko nyt on se, josta eilen vähän puhuttiinkin, niin minäkin kyllä seison sun tukena kävi miten kävi! Ja usko pois - ymmärrän sua kyllä. Yritä nyt rentoutua suklaiden kera. Halaus!

    VastaaPoista
  5. Voi muru, ooi se mitä tahansa niin tiedäkin että mulle voit aina puhua! En tiedä osaanko auttaa mutta mulla on kaks korvaa ja niin pitkät kädet että halirutistus ylettynee netinkin välityksellä ;) <3
    Ja mitä tuohon murehtimiseen tulee niin älä murehdi etukäteen! Etenkään jos asia on sellainen johon et kuitenkaan voi itse mitenkään vaikuttaa.. tiedän tosin, että helpommin sanottu kuin tehty.
    Mutta muru, vaikka mä täällä kaukana asunkin niin usko että oot lähes päivittäin ajatuksissani! Jutellaanhan seuraavaksi kun ollaan kumpikin msn? <3 olet ihana, pus
    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 <3
      Oon sua yrittänytkin mesessä kyttäillä josko olisit paikalla, pitänyt siitä sun jutusta kysellä, mikä on tilanne tällä hetkellä.
      Sä taidatkin olla yksi niistä harvoista, joille ehkä pystynkin puhumaan, kun oot itsekin samassa tilanteessa ollut eli yritetäänpä treffata mesessä!
      Huomenna mulla on jumppavapaa ilta, joten sitten oon kyllä parhaani mukaan koneella.

      Poista
  6. Oi, en oo tiennytkään että Kauppahallista saa tommosia herkkusuklaita, niitä on pakko käydä joskus ostamassa... Ja sorruit sitten sinäkin tuohon satsuma-vartalotuoksuun ;) Minä pitelen täällä peukkuja ettei pahin painajainen toteudu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voivoi, sä oot menettänyt kyllä niin paljon, kun et ole Nelituuliaa huomannut :D.
      Ehdottomasti kannattaa käydä siellä ostoksilla! Halpojahan ne eivät todellakaan ole, mutta pientä luksusta arkeen :). Ja todella loistavia nuo suklaat ovat myös lahjoiksi!! Monta joulu- ja synttärilahjaa on tällä pelastettu :D.

      Ja joo, ei olisi pitänyt sitä tuoksua nuuhkia :D. Oli kyllä kerta kaikkiaan liian vastustamaton!
      Ja stressin aiheet ovat vähentyneet nyt hetkeksi, eikä painajainenkaan onneksi toteutunut \o/ !!

      Poista
  7. Hei,kirjoittelepa mulle vaikka s-postiin mikä sulla on ollut mielen päällä/huolena. Oon ollu tosi huolissani susta..harmi kun ei oo ehditty nähdäkään. Menen tänään iltavuoroon,loma on siis loppu tältä erää. -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi tosiaan, kun ei ehditty nähdä, mutta jospa ensi viikolla, kun Avonit saan :).
      Mie kirjoittelen vaikka fb:hen viestiä tässä jossain vaiheessa, kyllä mulla sun maili-osoitekin varmaan jossain on tallessa :D.
      Mutta enää ei tarvitse huolehtia, kun se huoli on onneksi pois päiväjärjestyksestä :).
      <3 <3

      Poista

Suositut tekstit