torstai 20. syyskuuta 2012

Herkullista vadelmaa vihdoin??

Ei, ei tosiaan vieläkään tärpännyt... Täällä olen jo aiemmin kertonut yhdestä hudista ja tässä postauksessa tulee juttua taas seuraavasta samaan asiaan kuuluvasta tuotteesta.

Sain siis jokin aika sitten Dweialta muutaman Dermosilin tuotteen ja nyt olen saanut käytettyä tämän Arctic Berries Concepts-sarjan Rasberry Exfoliating Shower Gel eli vadelmaisen kuorivan suihkugeelin.
Kuvasta saatatte jo nähdäkin ensimmäisen asian, mistä tulee miinusta eli tuota tavaraa oli ihan helvetin vaikea saada ulos, kun tuolla ei ollut ilmaa niin paljoa, että se olisi työntänyt sitä ulos. En saanut edes vettä tuonne sisään kunnolla, vaikka aikani tappelin ja sitten menikin hermot ja heivasin tuon lavuaariin :D.
Toinen miinus tulee sitten tuoksusta... En tiedä, miten se on niin vaikea tehdä sellaista herkullista vadelmaista tuoksua?! The Body Shopilta mulla oli aikanaan sellainen vadelma-vartaloemulsio, jossa oli jo ihan siedettävä tuoksu, vaikkei sekään ollut täydellinen. Tämä(kään) ei pääse edes lähelle sitä, omaan nenääni oli lähes vastenmielinen tuoksu...
Ja kolmas miinus oli sitten se, ettei tämä(kään) kuorinut minkään vertaa, herkemmälle iholle tai vähemmän kuorivuutta haluavalle voi olla täysin passeli tämän kuorintateho, mutta minulle karkeiden kuorintojen rakastajalle ei vaan riitä :).
Eli en siis itselleni löytänyt tästä mitään positiivista, tai noh, ainakin sen ettei tätä tarvitse enää himoita testiin enkä onneksi menettänyt omia rahojani tähän :D. Mutta hauska tätä oli testata kuitenkin, kun näin kevyenä kuorintana sai käytettyä todella nopeasti pois.
Onko kukaan muu tätä kokeillut?? Oletteko täysin päinvastaisen kuvan saaneet tästä??

Tuossa juuri tuli jumppailemastakin, tällä viikolla on ollut uusien ohjelmien lanseeraukset Les Mills-tunneille, niin nyt kävin tsekkaamassa Sh'Bamin ja Combatin. Täytyy sanoa, että tykkäsin tosi paljon ja oli tosi kivoja biisi-valintoja näihin ohjelmiin!! Innolla odotan huomista Pumppia vielä :). Harmillisesti eilen oli Balance-tunti peruttu, niin siitä en päässyt uutta ohjelmaa kokeilemaan... Saa nähdä, milloin pääsen siihen seuraavan kerran, kun ensi viikolla on samana päivänä se hiusmalli-homma...

Muutenkin tänään oli töissä kiva päivä, kun tein uudestaan yhden toisen projektin labrahommat ja ne alkuvaikeuksien jälkeen onnistuivat todella hyvin. Huomenna pitää vielä analysoida tarkemmin tulokset ja laittaa tieto eteenpäin asianomaisille, niin saa sitten odottaa, tulisiko tuosta hommasta artikkelia, minäkin saisin nimittäin siihen sitten oman nimeni johonkin kohti !!! Tuota väikkäri-projektia se ei tosin hyödytä, mutta tutkijana kaikki jutut mihin pääsee mukaan ja artikkelit mihin saa nimensä, lasketaan ja aina voi olla helpompi sitten apurahojakin saada, kun on näyttöjä siitä, että kyllä mä jotain niiden rahojen eteen teenkin :D. Noh, huomenna saan sitten ensimmäisen henkilökohtaisen apurahahakemuksen lähetettyä ja sitten saa jännittää loppuvuoden, tuleeko sieltä mitään. Aika moni meijän ryhmäläisistä on laittanut sinne hakemusta :).
Mutta nyt lähden syömään kunnolla jotain ja sitten suihkuun!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Minustakin tuo vattukuorinta oli aika äklön tuoksuista ja miedosti kuorivaa. Tykkäsin tuotteesta kuitenkin siksi, että juuri jumpan jälkeen se pesi pikkuisen ronskimmin hiet kuin pelkkä normisuihkugeeli. Mutta siis jäi yhden purkin jutuksi mullakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, just tuollaisena menee, että jos ei halua kunnon kuorintaa mutta haluaa kunnolla hiet saada pois ym., niin on ok. Mutta tuoksun takia en tosiaan uudelleen haluaisi :D.

      Poista
  2. Sinähän sen äkkiä käytit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D. Ei mulla kauaa nokka tuhise näiden "kuorivien" suihkugeelien kanssa, jos käytän näitä kuorintana :D.

      Poista

Suositut tekstit