keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Huh Helpotusta !!!

Ei voi varmaan kukaan ihminen olla tällä hetkellä yhtä helpottunut kuin itse olen (no okei, varmaan jokainen on kokenut sen tunteen elämässään :D) !!
Yksi pahimmista painajaisistani ei ainakaan tällä kertaa toteutunut (ja toivottavasti ei toteudukaan) ja lisäksi mulla on yksi työ-stressi vähemmän \o/. Toinen ohjaajani laittoi sitten mailia, ettei mun tarvitse säätiöstä, jossa on ensi viikolla deadlinen, hakeakaan henkilökohtaista apurahaa, vaan hän aikoo hakea päähakijana isompaa hankeapurahaa sitten. Eli kun saan itse nyt perjantaina sen yhden hakemuksen lähetettyä, niin saan labrahommiin taas keskittyä rauhassa \o/. Että kyllä ne asiat jälleen järjestyivät näköjään, täytyy se vaan uskoa! Toki eihän mulla edelleenkään ole tämän vuoden loppua pidemmälle rahoitusta tiedossa eli se toki on stressinä tuolla alitajunnassa koko ajan, mutta silti on taakka nyt hetkeksi pudonnut harteilta! Tämä kun ei ole taas minun käsissäni ja ollaan ainakin nyt tehty hommia sen eteen, että rahaa jostain ehkä saataisiin.

Sitten toinenkin kiva juttu tapahtui tänään! Kaveri oli facebookkiin laittanut HairEkan sivut, että etsivät hiusmalleja ensi viikolle ja mähän kävin töiden jälkeen kysymässä, vieläkö on tarvetta malleille. Siellähän oli sitten yksi kampaaja ainakin vailla ja mie pääsin siihen :D !!! Eli ensi viikolla keskiviikkona mä saan taas uuden pään \o/.  Edellinen kertahan oli Toukokuussa, jolloin olin ensimmäistä kertaa elämässäni hiusmalleilemassa :). Mullahan onkin tässä ollut mielessä, että jos ei sopivia hiusmalli-juttuja tule eteen tai ei niihin pääse, niin mun on pakko mennä kampaajalle tämän pehkon kanssa pian. Noh, sitäkään ei tarvitse enää murehtia :D.

Täällä siis jälleen tuntuu elämä voittavan, tosin mitä nyt migreeniä yrittää vaihteeksi pukata, kun stressi purkautunut murto-osaan siitä, mitä on viimeiset vajaa pari viikkoa ollut ja kun niska-hartiaseutu alkaa taas sanoa vastalauseitaan koneella istumiselle... Mutta eipä tuohon lokakuuhunkaan ole enää kauaa aikaa, josko siellä hieroja-akatemiassa sitten alkaisi ne opiskelijahieronnat jälleen pyöriä :).

Ajattelin, että olisin tähän vielä seuraavasta loppuneesta pölpöttänyt jotain, mutta jätetään se huomiselle, kun jälleen tämä teksti venähti pidemmäksi paasaukseksi :D. Nyt voisinkin alkaa tehdä seuraavaa Avonin tilausta ja taidan yllättää itseni positiivisesti sen suhteen, katsotaan miten käy ;).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että hommat toimii :) Pistähän sitten kuvia uudesta päävärkistäsi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne välillä näköjään toimii :D.
      Pistän varmasti kuvaa sitten, saa vaan nähdä kuinka hehkeän näköinen sitä on sitten, kun kotiin pyöräilee ensin :D.

      Poista
  2. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! \o/

    VastaaPoista

Suositut tekstit