lauantai 15. syyskuuta 2012

Jemmoja ajatellen hyvä tilaus...

Sain tosiaan eilen illalla tutultani jälleen tilaamani Oriflamen 12.jakson tavarat ja tällaista sieltä tällä kertaa tuli:

Vaihteeksi näinkin päin :D. Tilasin vain Mr. Insinöörille suihkugeelin ja itselleni hiustenhoitosuihkeen talveksi ja huuli-/peiteainesiveltimen, lisäksi sain näytteen seuraavassa jaksossa myyntiin tulevasta London-tuoksusta ja seuraavan jakson kuvaston. Okei, oli siellä vielä yksi juttu, joka ei tähän kuvaan järkevästi mahtunut...

Nimittäin laukku!!! Mulla ei olekaan tuollaista pienempää ruskehtavaa laukkua ja tuo näytti niin kivalle, niin pakko se oli tilata :D.
Nämä kaikki tuotteet olivatkin ale-kuvastosta, tuon laukun hinta oli vain 12,90e ja muut olivat 3-4e paikkeilla :).
Eli yhdellä isolla ja yhdellä näytteellä tuli vain plussaa :D. Tosin seuraava jakso taitaa taas vaihteeksi olla turmiollinen, siellä kun oli parit suosikkituotteet hyvässä tarjouksessa ja uusi aivan ihana luomiväri, jota mä en luomivärifriikkinä todennäköisesti kykene vastustamaan... Nooh, katsotaan miten käy, onneksi se on vasta ensi kuun murheita :D.

Sain tosiaan lähetettyä Dweialle eilen illalla sen EMP:n tilauksen, lähemmäs 3h meni siinä miettiessä ja arpoessa ja sanotaanko näin, että tänään ei tarvitse kaupungilla katsella yhtään vaatetta... :D Okei, ehkä alusvaatetta voisi kyllä katsoa, mutta muuta ei :D.
Mun pitäisi tuolta vaatehuoneesta katsoa nuo vaatteet läpi ja laittaa pieneksi/tiukaksi/rikki menneet vaatteet kierrätykseen/roskiin... Saisi sitäkin siivottua.
Samoin 3 tuotteen tilaus lähti kaverille Tupperwarelta :).
Mutta nyt täytyy alkaa valmistautua lähtöön, palataan huomenna!
Miumoi <3

9 kommenttia:

  1. Mitä tilasit tupperilta? Harmi kun niillä on niin 'suolaiset' hinnat,ei raaskinu tilata ihan kaikkea mitä halusin..;-) ja tosiaan suosittelen tuota vaatekaappien siivoamista,itekin oon kaappien kätköistä löytäny paljon ei-sopivia vaatteita. Eli ei muuta kun kierrätykseen jos ovat vielä siinä kunnossa.:-) -R!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaulimen, kakkukuvun ja eväsrasian :).
      Mullahan tuli myös koko tilauslomake täyteen "haluan"-tuotteita, mutta pikku hiljaa sitten tilailee muutaman kerrallaan :).

      Joo, pitäs tosiaan tuo vaatehuone katsoa, mutta kun tietää miten iso homma se on, niin sitä vaan siirtää ja siirtää :p. Ehkä joku kaunis päivä :)...

      Poista
  2. Itse vein just tänään n. kolmen ikeakassillisen verran vaatteita konttiin kun ei ole nyt aikaa kirpputoripuuhille. Ei huolta.. vain murto-osa oli minun vaatteita :D Joskus systerin kanssa pitänyt kirppistä niin en tiedä miksi mutta ne vaatteet löytyi edelleen mun varastosta. Sen kummempia miettimättä lähti myös puhdasvaatekori ja vanha rottinkikori vaatteiden kera kierrätykseen. Kontin täti vähän katseli ihmeissään kun mie vaan kannan koko ajan lisää kamaa sisälle :D Ompahan nyt vähän vähemmän tavaraa sujuu viikon kuluttua muutto vähän sutjakkaammin. Niin ja meni varmaan kolme roskasäkkiäkin roskikseen.. mistä tätä tavaraa riittää :P ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuttaminen on vaan sitten niin kivaa :p.
      Mun pitäis varmaan kans muuttaa, että ois hyvä syy käydä läpi tuo vaatehuone :D.

      Poista
  3. Kun tapaan Tupperoiwia ihmisiä on pakko kysyä:2Miksi ihmeessä haksahdat Tupperiin?"
    Kerroppa oma tarinasi.
    Mua kiinnostaa sen takia että itse inhoan Tupperiä mutta sillä konseptillahan on laaja ja vankkumaton fanikuntansa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse nyt sanoisi, että olisin haksahtanut, mutta muistan kun olin penska, niin äippä osti aina silloin tällöin Tupperin juttuja ja ne ovat edelleen käytössä :).
      En oo itse kuin kerran vasta aiemmin tilannut Tupperilta pari vuotta sitten, kun R:n luona kävi esittelijä. Silloin ostin vain sellaisen ison sekoituskulhon, joka on olut ahkerassa käytössä rahkojen ym. teossa, kun siinä on "reikäkansi" eli ei kermat lentele kupista mihkään :).

      Lähinnä se todella hyvä laatu on saanut mua kaipailemaan välillä Tupperia ja nyt onneksi yksi tuttu tosiaan laittoi viestiä, että on alkanut niitä välittää :).
      Nyt laitoin tilaukseen niitä juttuja, joita olisin tarvinnut useita kertoja, mutta kun ei muista koskaan kaupasta katsoa ja ostaa :D. Ja tiedän, että ne tulevat sitten kestämään vuosikausia :)

      Poista
  4. Itseä kiinnostaa tuppereissa ennen kaikkea laatu ja yhdisteltävyys. Muutamia uudempia on tullut ostettua ja kirpparilta muutamia vanhempia tuppereita. Hyvin pidettyinä ne kestävät aikaa. Itse muistan tupperit jo lapsuudesta mummoilta ja äidiltä,heillä ne ovat kestäneet käytössä vuosikymmeniä. Itselleni tupperit ovat luksustuotteita joita raaskii ostaa vain harvakseltaan mutta jotka ovat sitten käytössä päivittäin. Kaikkeen sitä ihminen voikaan hurahtaa, tosin hinnat estävät mopoa lähtemästä täysin käsistä.;-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan hinnat estävät sitä mopoa karkaamasta ;D.
      Hyvin kirjoitettu teksti muuten rakas ysti <3

      Poista

Suositut tekstit