keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Loppunut ikuisiksi ajoiksi?

No nyt taitaa tulla taas hitusen pidempää juttua, kun tätä seuraavaa loppunutta ei ole täällä aiemmin esitelty :).
Mulla alkaa muuten uhkaavasti loppua esiteltävät kohta, kun tämä spurtti loppui ennen kuin se ehti edes kunnolla alkaakaan :D. Nooh, jospa se kohta jatkaa taas kiihdyttämistään ;).

Nyt mulla siis loppui tämä hyvin epäsäännöllisen säännöllisessä käytössä ollut Lushin Almond & Coconut Smoothie, jonka tilasin paniikissa yhdessä muiden loppuvien kanssa Suomen nettikaupasta viime lokakuun lopulla.
Tätähän ei siis enää ole myynnissä ja täytyy sanoa, että ihan pikkiriikkisen verran harmittaa :/. Tuoksu oli oikein kiva tässä, sellainen makean vaniljainen, mutta kookos ja manteli taittoivat sitä tarpeeksi, ettei mennyt sellaiseksi överi-makeaksi.
Tämä myös vaahtosi jonkin verran, jos pesusientä käytti. Iho jäi sellaiseksi puhtaan nahkeaksi, joka yllätti, kun odotin, että olisi jäänyt sellainen pehmeän kosteutettu pinta ihoon. Ei siis mielestäni ollut kosteuttavammasta päästä, mutta ei kyllä kuivattanutkaan samalla lailla kuin normaalit suihkugeelit.

Tässä vielä kertauksena sisällystä, vaikka se löytyy tuosta tilaus-postauksestakin ja siitä näkee myös vähän, minkä näköistä mömmöä tuote oli :).
Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä paljon ja tosiaan nyt meinaa harmittaa, ettei tätä ole enää valikoimassa... Liekö tulisi sitten Retro-tuotteena joskus takaisin...

Mutta nyt taidan lähteä taikomaan jotain vatsantäytettä... Menin töistä suoraan Satsille Balance-tunnille ja onhan tuota tullut nyt myös pyörän selässä hikoiltua urakalla... Oon pitänyt nyt sitä reissusta ostamaani sateen pitävää takkia, nin se fleece-vuori on aivan liian lämmin vielä -,-. Mukava mennä töihin, kun selkä ihan hiestä märkä... Nyt kyllä toivoisin, että keli kylmenisi vähän enempi :p.
Jeeps, katsellaan taas huomenna seuraavaa juttua!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ootkos nähnyt, että Lushille on tullut luomivärejä ja kai muitakin meikkejä? Kävelin yks päivä ohitse ja olin hieman yllättynyt aiheesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen hyvin tietoinen asiasta :D. Ne tulivat myyntiin muistaakseni heinäkuussa :).
      Ostin reissussa ollessamme irtopuuterin ja ripsivärin :). Paria punaa ja rajausta sekä luomiväriä pyörittelin myös kädessä, mutta jätin sillä kertaa ostamatta :D.

      Poista

Suositut tekstit