perjantai 28. syyskuuta 2012

Sadepäivän loppujia ja tulleita

Voi hitsiläinen, että osaa ihmistä väsyttää!! Vettä sataa, uutta menetelmää on tullut opeteltua ja ne näkyvät nyt olossa, joka on täysin vetämätön ja päätäkin särkee... Ja huomenna pitäisi vielä töihin mennä tekemään muutama tunti, plööh plaah...
Noh, minäpäs pikaisesti esittelen parit loppuneet tuoksunäytteet:

Ensimmäisenä loppui Avonin Outspoken by Fergie Eau de Parfym. Tämä kuuluu Kukkais-Hedelmäiseen kategoriaan sisältäen Jäisiä marjoja, Tuberoosaa ja Nahkaa.
En jotenkin saanut tästä tuoksusta otetta, enkä sen takia osaa sanoa, pidinkö tästä vai en... Vaatii siis toisen testauksen, en tiedä olisiko tuolla näytekassissa vielä tätä jäljellä...

Toisena loppui sitten Oriflamen Divine Sensual Eau de Parfym, joka mulla on pienenä 9ml roll-on tuoksunakin. Siitä voikin päätellä, että pidin tuoksusta paljon :).

Oriflamen sivuilta löytyi vähän selostusta tuoksusta, eli tämä kuuluu kukkais-hedelmäiseen gourmand kategoriaan ja sisältää nuo kuvassa luetellut tuoksut.
Mukavan makea tuoksu, mutta ei samalla lailla kuin mitä esimerkiksi Escadan tuoksut ovat. Voisin kyllä ostaa täysikokoisen pullonkin, mutta käytetään ensin se mini-roll-on pois :).

Ja jotain ehti sitten vielä tälle kuulle tullakin. Töistä tilasin OrioNetshopin kautta kokeiluun tämän Cutrinin suihkeen, saapa nähdä voittaako Avonin vastaavaa :).





Mulla oikeasti aivot tökkii täysillä, joten lopetan tähän ja lähden syömään jotain! Sitten alan henkisesti valmistautua huomiseen työpäivään :p.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tuo Bio+ vaikuttaakin aika kiinnostavalta. Täytyy kokeilla itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullu ja lukenu paljon positiivista yleisesti ottaen nuista Bio+ tuotteista, joten mielenkiinnolla otan tuon suihkeen testiin :).

      Poista
  2. Mitä tykkäsit suihkeesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihke taitaa loppua mulla ehkä ihan viikon parin sisään, joten piakkoin tulee postausta siitä :).

      Poista

Suositut tekstit