sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syyskuun ennustelut

Sain kuin sainkin eilen laskettua ja päivitettyä mun purtilot eli nyt tuolla välilehdessä on numerotkin paikallaan. Käykäähän kauhistelemassa varastoani ;). Kuvinahan päivitelty varastoni löytyy tästä postauksesta.
Nyt olisi luvassa taas selvänäkemistä, saapa nähdä, pitävätkö nämä ennusteet yhtä hyvin paikkaansa kuin tämän kesän sääennustukset ;).

Tässä on ensin kuvaa "lähes satavarmasti" loppuvista tuotteista. Tuolla onkin pari kolme tuotetta, jotka taitaa loppua jo seuraavalla käyttökerralla :).
Tuon ripsivärin tulen varmaan heittämään pois jossain vaiheessa kuuta, viime kuussahan otin sen käyttöön...
Ei siis kovin montaa varmaa miinusta ole valitettavasti tulossa, näin tässä aina käy, jos on saanut edellisessä kuussa enempi tavaraa loppumaan...

Ja sitten on nämä "ehkä" loppujat. Nestesaippua todennäköisesti loppuu, mutta on se ollut yllättävän riittoisaa... Samoin tuo Neutrogenan käsivoide, jota oon joka ilta käyttänyt viimeiset 3 kuukautta, ei vaan näytä loppumisen merkkejä, vaikka kuinka muuta kuvittelen -,-...
Lushin palasaippuat taas ovat kuluneet yllättävän nopeasti, joten jännityksellä odotan saanko 2 saippuaa sitten loppumaan "kerralla".
Kropparasva menee siinä rajoilla, ehtiikö loppua, sama juttu tuolla Oriflamen kuorinta+seerumi-setillä.
Vartalosuihke on ollut myös yksi todella riittoisa tuote, vaikkei ole kuin 100ml, onkohan jo 4. kuukausi alkamassa... Silmänympärysvoiteesta en tiedä yhtään, paljon on vielä jäljellä, kevyeltä alkaa kyllä jo tuntua.
Sitten saatan nuita tuoksunäytteitäkin käytellä pois, jos sille päälle satun, mennään fiiliksen mukaan :).

Eli 10 täysikokoista tuotetta ja 3 miniä/näytettä loppuu varmasti ja 12 ehkä-tuotetta, sitten saatan parista jutusta luopua lisäksi, mutta se täytyy sitten katsoa...
Eli ei ole nyt sittenkään suurta räiskettä luvassa, nyyyyh :/. Mä kun ehdin jo vähän toivoa, että nyt tässä kuussa tsemppaan toden teolla, kun viime kuussa tuotteita tuli sen verran paljon hyllyille...
Nooh, katsotaan miten käy! Mitäs mieltä ootte?

Nyt yritän alkaa tsemppaamaan, että alkaisin pitkästä aikaa tanssipeliä kokeilemaan, saa testata tuota sykemittaria senkin kanssa. Muutenkin on tuo mun Polar jotain ihmettä perseilly viime aikoina, ei meinaa sykettä löytää... Tämä ongelma ollut lähinnä, kun lähden töihin polkemaan, jumpissa on kyllä moitteettomasti pelannut...
Sain eilen kaverilta, jonka kautta tuon mittarin hommasin, niin parit vyöt ja lähettimet testiin, että saan testata missä mättää noiden mun vyön ja lähettimen kanssa... Jospa syy löytyis!
Mutta katsotaan, mitä olisi luvassa huomenna. Postaus tulee taas myöhemmin illalla, kun meen töistä suoraan pariksi tunniksi jälleen Satsille, Pilatesta ja Combatia olisi vuorossa :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. On sulla kyllä hirveästi kosmetiikkaa! :D Varsinkin suihkusaippuoita, rasvoja ja huulirasvoja. Kolmekymmentä huulirasvaa!!! Eihän ne lopu ikinä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, noiden huulituotteiden (rasvat, punat, kiillot) kanssa pitäis oikeasti ryhdistäytyä, koska kuluvat tuskastuttavan hitaasti... Ehkä talvella otan vaihteeksi huulirasvat tehokäyttöön, nyt yrittänyt punia ja kiiltoja käyttää vain.
      Kotona tosin on yöpöydän ja työpöydän laatikossa ja vessan kaapissa omat huulirasvat, joita tulee aktiivisesti käytettyä, sitten takin taskussa kulkee myös rasva, kun ei jaksa meikkilaukusta punaa aina penkoa :D.

      Kropparasvoista en ole huolissani, kun niissä on hyvin käyttöikää jäljellä (uusimmissa parasta ennen 2015 ja avaamattomia) eli kyllä mä ehdin ne kuluttaa, ettei ainakaan vanhene :D.
      Suihkugeelejä työnnän sitten tarvittaessa käsisaippuaksi, niin siinä kuluvat nekin varmasti :).
      Toki uusia houkutuksia aina kyllä tulee olemaan...
      Nooh, jos ei ensi vuonna työt jatku, niin sitten taas säästökuuri päälle ja purkkeja kuluttamaan urakalla ;).

      Poista

Suositut tekstit