lauantai 29. syyskuuta 2012

Syyskuun viimeiset loppuneet

Niinpä se on taas syyskuukin lopussa ja huomenna olisi yhteenvedon aika :). Nyt kuitenkin vielä parit loppuneet esittelyyn.

Sain kuin sainkin käytettyä pieniksi muruiksi 2 kpl Lushin Snow Globe Soap saippuaa!! Toinen pala olikin jo 2010 jouluerästä, toinen oli sitten 2011 joulun ajalta :).

Tämän kuvan otin viime vuonna Britti-Lushin sivuilta, kun tämä vielä oli valikoimassa. Itse asiassa tämä on tulossa jälleen täksi jouluksi jälleen valikoimaan, kiitokset Pumpulipupulle infosta !!!
Mutta niin, voitte varmaan päätellä, kun olen tätä ostanut kahtena vuonna peräkkäin, että pidin tästä saippuasta oikein paljon! Oikein pirteän sitruksinen tuoksu tässä oli (en käsitä, miksi Lush tekee tällaisia tuoksuja Jouluksi?! :D ), hieman tosin tuntui kuivattavan käsiä, ainakin tällä mun pesutahdilla :). Silti voisin ostaa tätä ilomielin lisääkin, täytyy nyt ehkä katsoa, skippaanko tämän vuoden (tosin, entä jos tätä ei tulekaan 2013 jouluna?!?) ja yritän käyttää pois entisiä saippuoita, sitruksen tuoksuisia kun minulta kyllä laatikosta vielä löytyy... Noh, täytyy pohtia asiaa :). Mutta Lushille lähtee kyllä ihan varmasti joulutuote-tilausta, muutama himotuksen kohde syntyi, kun luin tuota Pumpulipupun postausta :p...

Palasaippuaksi käyttöön lähti sitten tämä muistaakseni 2009 syksyllä ostamani Lushin Porridge (yksi pala käytössä, nämä vielä jäljellä) eli ihan hyväkin käyttää tämä viimein pois. Ensi kuussa tulee sitten juttua enempi :).

Viimeinen loppunut tälle kuulle on sitten ikivanha (2008 vuoden lopulla ostamani) Avonin Ultra Colour Rich Extra Plump Lipstick huulipuna sävyssä Pink Passion, joka mulla oli töissä käytössä.
Tätä ei siis ole enää ollut hetkeen myynnissä, mutta vastaavanlainen Plump Pout-huulipuna tuli myyntiin muutama jakso sitten.
En muistanut swatchia tästä ottaa, mutta aika väritön pinkki tämä oli huulilla, kiiltoa lähinnä antoi. Lisäksi tämä kihelmöi huulilla jonkin aikaa, sen olisi pitänyt "turvottaa" huulia, mutta sitä efektiä en juurikaan huomannut :D. Kihelmöinti kesti ehkä vartin verran huulilla, kunnes sitten rauhoittui.
Ja niin kuin olen aiemminkin jo sanonut, niin huulipunilta ja -kiilloilta en paljoa vaadi, hitusen väriä ja kiiltoa sekä kosteutusta, se riittää itselleni.
Uudempaa versiota en varmaan aio hommata, tosin siinä sävy Pink Freeze voisi olla lähimpänä tätä sävyä... En kuitenkaan siitä kihelmöinnistä niin pitänyt, joten seuraavaa huulipunaa vain käyttämään :). En muistanutkaan ottaa kuvaa punasta, jonka vein töihin käytettäväksi. Se näkyy sitten ennustelu-postauksessa :).

Tällaista tänne, töissäkin kävin 4 tuntia istumassa aamulla. Sitten pidin pienen venyttely-tuokion Neffi seurana. Hieman tuo katti vaikeutti asioita, kun oli puskemassa milloin päätä, milloin jalkaa ja milloin oli tulossa mun päälle nukkumaan... Nooh, kivahan se on ettei yksin tarvitse olla :D. Varsinkin kun Mr. Insinööri on torstaista asti ollut kotonaan, tulee huomenna illalla takaisin. Onneksi huomenna tulee kylään R ja Dweia!! Ja me saadaan EMP:n vaatteetkin Dweialta :D. Saapa nähdä, mahtuuko ne päälle, vai meneekö Dweian tapaan kaikki palautukseen :p. Huomenna sekin selviää!
Nyt mä voisin... vaan olla! Pitää katsoa, keksinkö jotain postailtavaa ensi viikoksi :). Huomenna sitten ehkä tilaamani vaatteet tai yhteenveto, täytyy miettiä vielä kumpi.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Sulla noita palasaippuoita piisaa =)
    Mä en ole niiden kanssa yhtään sinut,jää kyllä kauppaan oli sitten ihan miten ihanan tuoksuisia tai miten vain koristeltuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D.
      Mä oon kyllä täysin hurahtanut nuihin, käteviäkin ovat kun ei jätettäkään nuista jää (nuo pienet palat kerään pussiin ja sulatan isomman köntin, kun on tarpeeksi pikkupaloja kasassa) :).
      Nestesaippuaa pitää kuitenkin olla vieraille ja Mr. Insinöörille, toki itsekin käytän vuorotellen palojen kanssa :).

      Poista

Suositut tekstit