keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Uutta päätä jälleen !!

Tänään oli sitten jälleen muuttumisen aika :).
Kävin siis hiusmallina HairEkassa Joutsensillan liikkeessä (oululaiset tietävät) ja tällaisen pään kanssa sieltä lähdin:

Takaa, hiusta lähti varmaan 10-15cm :D.

Vasen puoli. Jakauksen voi kääntää myös toiselle puolelle, jolloin...

...hiukset ovat pidemmät :). Tämä on nyt oikealla puolella.

Ja sitten vielä edestä :).
Väri pysyi siis vaaleana, pidempään hiusosioon tuli sitten lisäksi violettia vivahdetta.
Tuo ei näytä enää yhtä hyvältä, kun piti pyöräillä kotiin reilut 5km :D. Mutta saa tuosta osviittaa, millainen tuli.
Kampaaja otti valokuvatkin ja sanoi, että yrittää muistaa lähettää mulle niitä sähköpostiinkin. Saa sitten nähdä, muistaako :D.
Tuotteita ei saatu nyt kiitokseksi (toisaalta ihan hyväkin).
Mutta nyt sitten alkaa taas hiuksien kasvattelu :D. Ja täytyy myös opetella laittamaan jotenkin tätä päätä :D.

Nyt tulee sitten nämä viimeiset päivät vielä loppuvia juttuja, huomenna menee taas kirjoittelu myöhempään, kun olen jumpasta kotona vasta lähempänä klo 20 :).
Miumoi <3

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykkään :). En tosin olisi pahaksi pistänyt, vaikka värikin olisi radikaalimmin muuttunut :D.

      Poista
  2. Näyttää hyvältä :) Ite oon miettiny kans että vois joskus hiusmalliksi, mutta sitten tullu joka kerta pupu pöksyyn. Pelkään että lähtisin kampaamosta pois lyhyellä tukalla ja ihan kamalan värin kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      En usko, että kukaan ihan kamalalla värillä/mallilla lähtee pois, kyllähän sekin katsoo ammattitaitoa, että tekee ihmiselle sopivan mallin ja värin :).
      Mutta nuo hiusmalli-jutut kun ovat yleensä koulutuksia, niin silloin sekään ei anna kampaajalle yhtään mitään, jos saa vain pari senttiä tasoittaa hiuksia ja värjätä jollain kevytsävytteellä :).

      Itse kun en maksavana asiakkaana ole koskaan saanut sellaista räväkkyyttä, mitä olen kaivannut joka kerta (eivät varmaan vain uskalla tehdä), niin nämä hiusmalli-jutut ovat sitten just mua varten :D. Tänäänkin sanoin vielä, että saavat täysin vapaat kädet, kunhan on jotain rokimpaa ja räväkämpää ja se saa oikeasti näkyä tuloksessa :D.
      Itse asiassa ei olisi haitannut yhtään vaikka värikin olisi nyt muuttunut vielä räväkämpään suuntaan :D. Toki tykkään tästäkin!

      Poista
  3. Onpa sievä! Varmasti mukavaa vaihtelua. Itse vielä harkitsen,leikkautanko kunnolla lyhyeksi vai riittääkö kärsivällisyys kasvattaa pidemmäksi.:-D -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Hihih, nyt sitä itselläkin kärsivällisyyttä vaaditaan, kun ei ole enää pahemmin hiuksia, joita lyhentää :D.
      Mielenkiinnolla odotan, mihin tulokseen päädyt :).

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tämä on piristävä muutos vaihteeksi :).

      Poista
  5. Nää on ehkä kivoimmat hiukset pitkään aikaan sulla muru! Sopii sulle ihan järjettömän hyvin, niinkuin facessakin jo sanoin. ^^ Oot niin sievä!

    Itse yritän taas kasvattaa hiuksia mahdollisimman pitkiks, katsoin tossa yks pvä nimittäin vanhoja kuvia ja aloin kaipaamaan piiiiitkää tukkaani! Kasvatusprojekti meneillään siis.. :D

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanista sanoista <3 <3
      Tsemppiä sullekin kasvatusprojektiin, kyllä se kasvaa takaisin ^_^. Ja muistahan hoitaa hiuksia hyvin, niin paremmin sitten kasvavat :).

      Poista
  6. Voi ku kiva kampaus! :) ja rohkea veto antaa kampaajalle vapaat kädet...
    uskaltaispa iteki repästä joskus mut ei, ponnari on ystävä :D
    -sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina antanut vapaat kädet, vaikka oon maksanu siitä ja aina on jotain jäänyt kuitenkin puuttumaan :). Kyllä nämä hiumalli-jutut on just mulle tarkotettu, kun sitten sitä muutosta tulee todella :D.

      Poista
  7. Onpas näpsäkän näköinen kampaus =) Mullahan oli pitkään lyhyt hiusmalli kunnes useampi vuosi sitten aloin kasvattamaan. Olishan ne lyhkäset hiukset niin helppohoitoisemmat, mutta eihän sitä raski ainakaa vielä pätkästä kun on vaivalla kasvattanu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä tästä mallista, mutta oon taas muistanut, miksi mulla tämä pituus ei ole muotoilun kannalta niin helppohoitoinen :D. Latvat taipuilee herkästi omaan suuntaansa eli aamuisin saa kastella pään lähes läpimäräksi, että saan ne asettumaan :D.
      Mutta nyt jälleen alkaa itsellä kasvatus :).

      Poista

Suositut tekstit