lauantai 8. syyskuuta 2012

Vaihteeksi pieleen mennyttä meikkiä...

Heipsan!
Menikin tämä päivä säätämiseksi, kun nukuttiin myöhään ja sitten piti käydä ostamassa lahjaa Mr. Insinöörin kaverille, kun menemme hänen kolmekymppisiä juhlimaan.
Tuossa sitten pikaisesti meikkasin ja aika pieleen meni vaihteeksi silmämeikki tai oikeastaan koko naama... Suihkussa käynnin jälkeen tuo naama kuivahti täysin ja nenä alkoi taas mukavasti hilsehtiä irti... Muutamat kirosanat meinasi päästä, kun meikkasin ja sieltähän ne ihon repaleet ilmestyivät takaisin, huoh...
Todennäköisesti en siis aio baariin ainakaan, kun ei ole edes puhtaita baarivaatteita, jotka mahtuisivat päälle, huoh... Tää ei ole minun päivä yhtään, vaikka muuten mukava aamu olikin!
Noh, tässä sitä silmämeikkiä. Halusin ottaa kuvat kuitenkin, kun halusin katsoa näkyykö ripsivärissä eroa edellisiin kuviin, otin siis uuden ripsarin käyttöön... Sekin oli virhe kaikkien näiden kommellusten jälkeen :p.

Luomilla siis Lumenen Blueberry Crystal mono eyeshadow Apilaniitty ja Avonin True Colour Quartet-paletista Aquadelic tummanharmaa sävy.
Rajauksena musta Avonin Glimmerstick-kynä, ripsarina Oriflamen MaxiLash ja kulmissa Avonin Jillian Dempsey kulmakynää sävyssä Slate.


Ei vaan onnistunut, jälleen huomaa, että mulla on sokea tuo oikea silmä :p. Eikä muokkaus-leikkikään onnistunut yhtään kuvien kanssa...
Noh, aina ei voi onnistua!
Mutta nyt lähden miettimään sitä päälle pantavaa seuraavaksi...
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Joskus on vain sellaisia päiviä ettei onnistu, vaikka kuinka yrittää. Vaikka ei tuo minun mielestäni nyt niin pahalta näytä. :) Meikkauksen onnistuminen on kiinni korkeammista voimista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aina ei voi tosiaan onnistua :).
      Kyllä tuo toki pahempikin olisi voinut olla, tuolla sentään kehtasi vielä ihmisten ilmoille lähteä :D.

      Poista
  2. No ei tuo pahalta näytä ollenkaan.Mutta omat fiiliksethän ne on mitkä lasketaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi se pahemminkin voinut epäonnistua. Pelotti kun aukaisin tuon uuden ripsarin, kun se oli niin märkää, että saanko sotkettua täysin silmäni... Onneksi oli kunnon ripsikampa, niin sai siistimmän näköiseksi ripsetkin, eikä väri ollut ympäriinsä pitkin naamaa :D.

      Poista
  3. Ihana postaus <3

    Kivoi noi Lumenen luomivärit, nykyään kun jaksan taas käyttää jotakin luomivärinpohjustinta, niin voisi kokeillakin jotakin "halpis luomivärejä", mulla on tosi huonoja kokemuksia tuosta pysyvyydestä ilman pohjustinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Lumenet on aivan loistavia, tosin itse kun käytän UDPP:tä, niin sillä kyllä pysyy kaikki luomivärit hyvin :).
      Yhdessä vaiheessa meinasin luomivärien kanssa vaipua synkkyyteen, kun mikään ei pysynyt luomilla, mutta onneksi löysin tuon Urban Decayn, niin sain innostukseni takaisin :).

      Itse olen blogeista katsellut aikanaan sillä silmällä Wet & Wildin "halpis"luomivärejä, mutta vielä en ole niihin retkahtanut :D.

      Poista

Suositut tekstit