sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Hellävaraisia Geelejä & Jäätyneitä Ruusuja

Tänään on tullut sitten täytettyä kansalaisvelvollisuus ja käytyä kylässä äitin luona kera veljeni ja hänen poikiensa kanssa :). Kyllä äippä yllättyi, kun porukalla menimme, olimme sanoneet vain tulevamme Mr. Insinöörin kanssa käymään :).
Äitini ei ole turhan usein veljeäni tai hänen poikiaan nähnyt, niin varmasti oli mieluisa yllätys :).
Mutta nyt niihin viimeisimpiin loppuneisiin.

Töissä sain käytettyä jälleen yhden huulipunan pois \o/. Kyseessä oli muistaakseni vuoden 2008 lopussa tai 2009 alussa ostamani Avonin Pro-To-Go Lipstick sävyssä Frozen Rose.
Tämä antoi kevyen sävyn ja hitusen glitterimäisen kiillon huulille, kiilto ei kuitenkaan ollut sellainen "överi" ja huoletta ilman peiliä sipaisin huulille, kun tarvitsi jotain kosteuttavaa tunnetta. Plussaa tuosta "yhden käden mekanismista", mun puolesta kaikissa huulipunissa saisi olla tuollanen :). Ihan jees puna, mutta en jää kaipaamaan ja myynnissäkään tätä ei enää ole.
Pitäisi oppia ottamaan kuvia näistä huulilla... Tosin nyt tähän vuoden aikaan se on varmaan aika turhaa, kun salamalla pitäisi ottaa, eikä sen takia todellista sävyä pysty vangitsemaan :/.

Nyt on töihin lähtenyt käyttöön tämä uudelleen myyntiin tullut sävyttävä huulivoide, pinkissä sävyssä. Tämän jätin itselleni, kun asiakas palautti. Oon aiemmin yhden käyttänyt, kun pari kolme vuotta sitten oli nämä edellisen kerran myynnissä. Tästä pitäisi yrittää saada huulilta otettua kuva :).

Toinen tai toiset loppuneet olisi sitten Favoran 30ml matkakokoinen Gentle Cleansing Gel kasvopesu. Näitä mulla oli kaksin kappalein, toisen sain käytettyä ennen kuun puolta väliä ja toisen toissa päivänä. Käytin nämä aamupesuina ja siinä olivat oikein kivat. Eivät myöskään kuivattaneet pahemmin ihoa, vaikka olivat sekaiholle tarkoitettu! Koostumus oli valkoista geeliä. Muutaman kerran meikitkin kokeilin puhdistaa, mutta vaati 2-3 kertaan pesun ja ainakin Cliniquen kasvovedellä kosteutettuun vanuun jäi likaa aika reippaasti.
Aamupesuun voisin kuvitella ostavani joskus uudelleen, mutta saa nähdä malttaako kuitenkaan... Kokeiltavia tuotteita kun riittää aina vaan ;).

Ja nyt viimein tämä "äiti" muisti lapsensa synttäritkin!!! Neffi-pallero on tänään jo 2-vuotias <3. Tosin eilisen pizzan teon seurauksena penskalla oli sitten vatsa tänään jälleen löysällä, niin herkkuja ei ole paljon viitsinyt antaa :p. Ilmeisesti vatsa on parempana nyt, kun mitään yllätyksiä ei ollut poissa ollessamme tullut :).
Huomenna olisi paluu arkeen taas... Eipä oikein auttanut kellojen kääntökään pätkän vertaa, kun nukahdin yöllä vasta klo 1 jälkeen. Mr.Insinööri vaihteeksi kuorsasi ja kissat tappeli, niin piti sitten lukea niin kauan, että kämppä hiljeni -,-. Ja heräsin sitten klo 6 (eli klo 5 kellojen käännön jälkeen) kurkku karkeana, niin ei ole hirveän hehkeä olo ollut tänä päivänä... Kiva jos nyt sopivasti taas sairastuu, kun pitäisi saada se UniOGS-hakemuskin lähetettyä ja huomenna käydä allekirjoittamassa työsopimus, kun marraskuun olisin jopa ihan palkalla töissä :p.
Mutta joo, nyt mä lopetan tällä erää tämän höpinän!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit