perjantai 12. lokakuuta 2012

Hulluttelut vol.3

Jälleen tuli aamusta käytyä Stokkalla ja olihan todella vähän porukkaa liikkeellä vartin yli 8 :o !!
Noh, mulle se passasi, sainpahan kaiken haluamani jälleen :D.

Klippoteketin kuivashampootahan piti ostaa, kun halvemmalla sai! Lisäksi halusin ottaa kokeiluun Mádaralta tuon kasvopuhdistusvaahdon, kun niin vähän olen päässyt kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa.

Klippoteketin lisäksi tämä Casan Rio-aterinsetti oli toisena syynä käydä paikan päällä tänään. Alkaa meijän entiset halpis-muoviaterimet olla jo aika rikkinäisiä :).
Sitten kävin jälleen Herkussa, josta ostin lisää Broiler-caesarsalaattia ja mustikkarahkaa :).

Ja niin... Piti sitä kuitenkin käydä tämä toinen satsi Fazerin bokseja ostamassa :p.






Tällaista tällä kertaa. Hitsi, että on kyllä muuten ollut aika surkea päivä. Puoli 4 aikaan heräsin, enkä unta saanut ennen kuin 5:ltä ja 6:lta soi sitten kello... Sitten on lähes koko päivän ollut vatsa jotenkin sekaisin ja kipeä... En tiedä, onko kylmettymisellä syynsä tähän, vai oonko vain syönyt jotain sopimatonta...
Piti sitten Pumppi perua illalta :(. Ja 10 aikaan pitäisi olla Teatrialla sitä Sparzanzaa katsomassa, toivottavasti tuo vatsa siihen mennessä vähän rauhoittuisi...
Voipi olla, etten sittenkään töihin mene huomenna (onneksi on plussa-tunteja ennestään), enkä stokkalle (näköjään lupailee sadettakin). Jos sitä levähtäisi, niin sitten sunnuntaina voi käydä taas kaupungilla.
Mutta palataan huomenna, josko keikasta onnistuisi muutama kuva ottaa :). Tässäpä loppuun muutamat tunnetut biisit heiltä:



Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit