tiistai 30. lokakuuta 2012

Kattikin tykkää !!!

Nyt olisi aika esitellä lokakuun viimeinen loppunut :). Okei, olisin mä saanut ehkä pari tuotetta loppumaan, jos olisin halunnut, mutta kun haluan mieluummin omissa postauksissaan esitellä ne, niin päivät loppui kesken :D.
Tosin, ensi kuussa tarvitsenkin jokaisen miinuksen, mitä vain saan käytettyä pois, plussia taitaa alkaa tulemaan "hieman" enempi...

Viimeinen loppunut oli sitten Avonin Naturals-sarjan Mandarin & Kiwi Conditioning Yogurt Hair Mask.
Seuraavissa kuvissa esiintyy jälleen meijän joka paikkaan nokkansa tunkeva Neffi...

Naturalsillahan oli vuosia sitten vastaava papaija&kiivi-naamio myynnissä ja melkein itkin surusta, kun se poistui myynnistä...
Sain sitä kuitenkin jemmattua ja käyttökokemuksiani siitä voi lukea Täältä ja Täältä.

Hypinkin lähes tasajalkaa onnesta, kun huomasin tämän tulevan myyntiin lähes saman tuoksuisena kuin entinen rakkauteni. Mikä parasta, tässä oli jopa hieman enempi tavaraa kuin edellisessä versiossa!!

Maltoin mieleni, enkä kuitenkaan tätä itselleni ostanut kuvastosta...
Onni potkaisi, kun sainkin myyntiä kasaan sen verran, että sain naamion kannustelahjana! Enemmän kuin mielelläni otin itselleni käyttöön ja kokeiluun, toki pistin runsaat näytteetkin asiakkaille :).

Tuoksu tässä oli yhtä ihana kuin edeltäjällänsä, ei ehkä niin makea kuitenkaan, mutta silti hedelmäisen herkullinen.
Silotti mielestäni tarpeeksi hyvin niin entiset pitkät kuin nykyiset lyhyetkin hiukset ja tätä tarvitsi vain pienen määrän käyttää kerralla.

Kaiken kaikkiaan ihana naamio ja haaveilen ostavani tätä vielä jossain vaiheessa itselleni lisää!!
Neffikin tuntui tykkäävän purkista, kun todella kauan viihtyi sen ääressä nuuskien ja läpsien sitä :).

Nyt lähden syömään ja loppuillan hengähdän, kun oli osittain niin stressaava päivä... Huomenna tämä on taas ohi ja voin hengittää vapaammin :p. Ja huomenna onkin luvassa sitten kuukauden yhteenvetoa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit