torstai 4. lokakuuta 2012

Loppuisikohan lokakuussa kunnolla purkkeja?

Nonniih, nyt taas minun niin mahtavilla ennustelu-kyvyillä arvailen tämän kuun saldoa... Täytyy toivoa, että tässä kuussa loppuisi enemmän juttuja kuin viime kuussa. Yritys tulee olemaan kova!! Varsinkin kun houkutuksia on taas tässä loppuvuotena aikasta paljon...
Ja mie nyt yritin vähän näitä kuvia muokata, mutta ei niistä kauniita tullut, koittakaa kestää...

Hiusjuttujen osalta ei tule olemaan tilanne kovinkaan kaksinen seuraavaan vuoteen, sattuneesta syystä... Mutta 2 shampoota (joista toinen 400ml!!!), naamio ja hiuslakka ovat niin hyvällä mallilla, että nämä mä hyvin suurella todennäköisyydellä saan loppumaan.
Varsinkin syväpuhdistavaa shampoota ja muotoilutuotteita mulla nyt kuluu todella paljon, että saan tämän kynityn letin pysymään joten kuten kuosissa... Voisin melkein tehdä postausta, mitä tuotteita käytän nyt aamuisin, että saan tämän pään kuntoon. Mun aamuja tämä hiusmalli ei todellakaan nopeuttanut (päinvastoin, mutta saanpahan vihdoin nuita vanhoja muotoiluaineita käytettyä!), sillä mun latvat ovat ihan järkyttävän taipuisat... Hiukset ovat joka aamu kirjaimellisesti pystyssä!

Tässä on sitten mahdollisesti loppuvat pärstä-jutut. Pari putsaria, naamio, kuorinta ja voide. Ainakin 3 viimeistä loppuvat ihan varmasti, todennäköisesti putsarit myös :).

Ja sitten saippuaa ja kuorintaa loppuu ihan varmasti. Nuo Lushin palat ovat edelleen todella pehmeitä, joten ne kuluvat luultua nopeammin eli uskalsin toisenkin palasaippuan tuohon pistää :).

Ja lopuksi sekalaista seurakuntaa. Dermosilistä en ole täysin varma, olen käyttänyt sitä muistaakseni nyt kolmatta vuotta kipeisiin lihaksiin (niska ja hartiat lähinnä), joten sitä ei kerralla kulu kovinkaan paljoa.
Käsivoide ja vartalosuihke loppuvat 100% varmasti, muut jutut ovatkin sitten siinä ja tuossa, loppuvatko. Yritetään kuitenkin :).
Ja sitten myös fiiliksen mukaan taas tuoksunäytteitä käyttelen pois, huomenna loppuukin jo ensimmäinen.

Eli 20 täysikokoista ja 1 minikokoinen tuote olisivat vähennyksen kohteenani, katsotaan taas miten käy!!
Eipä tänne muuta sen kummempaa. Pää on nyt vähän selkeämpi, kun sain työhommat päivitettyä tähän päivään ja huomenna olisi palaveri sitten ohjaajan kanssa. Ensi viikolla saa taas keskittyä hakemuksien tekoon ja jos ensi viikon aikana saisin ne selviksi ja lähetettyä, niin voisi keskittyä taas täysillä labrahommiin :). Ja ensi viikolla on taas Hullujen Päivien aika \o/ !!! Täytyy tehdä joku viikonloppu sitten tunnit pois, jos shoppaamassa käyn. Jospa se kuvasto olisi pian nähtävillä, niin näkee kannattaako mennä :).
Mutta palataanpas huomenna asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Ooo, oon oottanukki Hulluja päiviä, saas nähdä pitääkö sinne lähteä shoppailemaan =P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsekin oon oottanut, keväällä kun jäi sairastumisen takia shoppailut aika laimeaksi :).
      Täytyy nyt vaan toivoa, etten jälleen sairastu !!

      Poista
  2. Tuosta Avonin Anti Dandruffista oon ite tykänny. Juuri tilasin pitkästä aikaa sellaisen käyttöön. Mielenkiintoista kuulla sun arvio.

    Toinen jonka arviota odotan on tuo L'Orealin Perfect Clean.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, nyt on sulle jotain odotettavaa nuiden tuotteiden osalta :).

      Poista
  3. Halusin vaan sanoa, että ihanaa viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3
      Ihanaa viikonloppua myös sulle, ei anneta ainakaan sateen pilata sitä ^_^ !!

      Poista

Suositut tekstit