sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sonata Arctica Oulussa Club Teatrialla 6.10.2012

Keikalla käyty ja olihan se hyvä, niin kuin aina Sonatalla on ollut :).
Törmättiin myös lukioaikaiseen kaveriini kihlattunsa kanssa, mukava oli kuulumisia lyhyesti vaihtaa :). Suunnattiinkin sitten hyville paikoille lavan eteen, 5.riville suurin piirtein päästiin eli hyvin nähtiin bändi :D. Äänet tosin ovat mielestäni paremmat kauempaa katsottaessa.
Täytyy sanoa, että nyt oli mielestäni erikoisempi keikka mitä yleensä, johtuen varmaan uuden levyn aika erilaisesta tyylistä aikaisempiin verrattuna. Muutenkaan en ole vielä täysin päässyt sisälle uuteen albumiin, kun en ole ehtinyt sitä monesti kuuntelemaan :/. Samoin tuntui, että olisi voinut juoda ehkä pari siideriä alle, että olisi täysillä päässyt keikkafiilikseen mukaan. Nyt mulla oli jotenkin vähän huonohko olo, kun olin aiemmin päivällä juonut kupillisen vahvaa kahvia, kun ystäväni JH (jonka häissä olin kesällä) kävi miehensä kanssa moikkaamassa, kun olivat Helsingistä täällä käymässä. Mulle ei siis selvästikään normikahvi sovi :D...
Untakaan en meinannut saada sitten keikan jälkeen, vaikka oltiin jo puoli 12 kotona :/. Lähemmäs yhtä valvoin ja kissat taas herättivät ruokavaatimuksillaan ennen puoli 7... On hieman tööt-olo :p.
Mutta nytpä tähän loppuun sitten muutamat kuvat, joita Mr. Insinööri otti mulle, olkaa hyvä! Laatu ei ole hyvä johtuen normi digikamerasta... Niin ja ethän kopioi kuvia ilman lupaa!


















Sellaisia :). Seuraavaa keikkaa taas odottelemaan, joka on todennäköisesti vasta vuoden päästä :D.
Ai niin, muistaisinkohan mä edes osan biiseistä, jotka siellä tuli... Kokeillaan, eivät ole järjestyksessä sitten ja pari biisiä oli sellasta, etten millään muista niiden nimiä (pitäisi levyt kunnella läpi :D):
-Only the broken hearts (make you beautyful)
-Alone in heaven
-Black sheep
-Broken
-Losing my insanity
-Shitload of money
-I have a right
-Tallulah
-Dead or alive (Bon Jovi cover)
-Replica
-Fullmoon
-Paid in full
-Don't say a word
-Vodka/hana nagila

Pari kolme biisiä tosiaan oli vielä, mutta en saa enää päähäni, mitkä (jos joku oli paikalla, niin pistäkää kommenttia puuttuvista biiseistä!).
Mutta nyt lähden syömään, joten palataan huomenna asiaan ensimmäisellä loppuneella!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit