maanantai 29. lokakuuta 2012

Stressaava paluu arkeen...

Nyt on jälleen alkanut arjen rytmi eli myöhäisillan päivityksiä taas luvassa :p.
Kyllä tuo mun UniOGS-hakemus osaa stressata, saa nähdä tuleeko siitä mitään ja saanko deadlineen mennessä sen lähetettyä...
Noh, jotain hyvää sentään; menin tänään Pilates- ja Core-tunneille, vaikka päätä alkoi särkeä töissä ja myöhästyneen bussin takia piti melkoinen spurtti juosta pysäkiltä, että ehdin tunnille :D. Sitten tulikin Pilateksessa köhittyä keuhkoja pihalle.
Mutta, jotain muutakin kivaa oli tässä päivässä!!

Tehtiin taas työporukalla tilaus Bodenille ja tuli tilattua nyt sieltä tällainen Twist Front Top paita. Täyspitkät hihat ja hieman ohuempaa, mutta ihanan pehmeää materiaalia, koko oli 12. Sävy on melko tummansininen (kuva otettu salamalla). Maksoi 29£ + 1£ postikulut, maksettavaa tuli 37e.
Olen kyllä edellisistäkin tilaamistani vaatteista tykännyt paljon eli ovat olleet hintansa väärtejä.
Otan tästä joskus kuvaa ihan päälläkin.

Mutta vielä olisi loppuneita esiteltävänä :).
Nyt sainkin tyhjäksi peräti 400ml shampoo-pullon, kyseessä Avonin Naturals-sarjan Tea Tree & Mint Anti-Dandruff Shampoo eli shampoo hilsettä vastaan kaikille hiustyypeille.
En ole nyt viime aikoina käyttänyt ihan jokaisella pesukerralla (kun niitä shampoita on muutama), mutta silloin kun päänahka on kutissut, niin tämä on kyllä rauhoittanut itselläni ihan hyvin, vaikkakaan ei ole mulla poistanut hilsehtiviä läiskiä päänahasta täysin. Mielestäni on kuitenkin hellävarainen pesijä.
Meillä on aluepäällikko mainostanut tätä, että olisi hyvä lasten täi-ongelman kanssa, koska tässä on tosiaan teepuu-uutetta ja se on ilmeisesti melko tehokas täiden tuhoaja. En tosin itse uskalla mennä vannomaan tämän tehoista sen suhteen, kun tuo teepuu- ja minttu-uute taisivat olla aika loppupuolella inci-listaa eli niiden pitoisuus ei ole suuren suuri.

Olen kuitenkin itse käyttänyt melko pitkään juurikin tätä Naturalsin hilseshampoota ja mulla on jäljellä vielä tämä vanhankin version pullo, johon olen laittanut aina tuosta isommasta pullosta täyttöä :). Eli vielä olisi tämä 200ml jäljellä!
En tiedä, mitä hilseshampoota aion ostaa sitten itselleni, kun tämä loppuu... Hyvää ainetta ollut kyllä, mutta vaihtelua alkaisin jo kaivata, olen jo aika monta vuotta tätä siis käyttänyt :D. Haluaisin melkein testata Avonin Advance Techniques-sarjan tuuheuttavaa hilseshampoota, joten se voi olla seuraava kokeilu :).
Onko teillä käytössä jotain hyvää hilseshampoota??

Toiseksi viimeinen tämän kuun loppuja on sitten Avonin Planet Spa-sarjan Japanese Sake and Rice Refreshing Eye Smoother silmänympärysgeeli.
Tämä jätti vähän sellaisen ihmettelevän olon... Vaikka oli geelimäistä, niin ei kuivattanut ja kosteana hieman viilensikin ihoa. Silti jäi sellainen tunne, etten ostaisi tätä ainakaan täyteen normaalihintaan, kun ei tämä mitään erikoista tehnyt (en muista, olikohan tämä jotain 15-20e paikkeilla). Kiva oli tätä kokeilla kuitenkin, kun ostin 2 Planet Spa-tuotetta hintaan 12,90e.
Mielestäni tämä oli lähes identtinen tällä hetkellä käyttämäni Naturalsin granaattiomena-silmänympärysgeelin kanssa ja se on normaalihinnaltaan 6-7e (tarjouksessa monesti ollut 3-4e)...
Että en varmaankaan ostaisi uudelleen, muita testattavia kyllä piisaa :).

Tällaistapa tänne! Huomenna olisi sitten viimeinen tuote vuorossa ja Neffi on jälleen mukana sen esittelyssä ;).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Pitkällisen kokemuksen perusteella suosittelen niinkin tuikitavallista kuin "Erittäin hieno suomalainen"-sarjan tervashampoota.
    Terviksiä toki muillakin sarjoilla,mutta tuossa ainakin hinta-ja laatusuhde kohdillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse oon näytepalan verran testannut Lushin Soak & Float-shampoopalaa, joka oli todella tervan tuoksuinen :D. Tykkäsin kyllä siitäkin :).
      Tuota Erittäin Hienoa voisi olla mun äitin tykönä, pitäisi melkein testata siellä käydessä sitä :).

      Poista
  2. Paljonhan riippuu hilseen tyypistä.

    Mun rasvaisen hilseilevälle päälle paras hilseshampoo on marketin Head and Shoulders. Se on mulle se viimekäden apu, kun ei enää muu auta. Niissä on vaan vähän tylsät tuoksut, joten siksi en ensimmäisenä niihin tartu. Pari kertaa vuodessa kuitenkin sellaisen otan käyttöön, ikään kuin kuurina.

    Miehellä taas on kuivan hilseilevä päänahka ja hän on löytänyt avun Frantsilan Nokkos-yrttishampoosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytin teininä tuota Head & Souldersia, ihan hyvä shampoo sekin oli ja auttoi kyllä siihen jumalattomaan kutinaan ja hilseilyyn (nimenomaan rasvaisevan hilsehtivään hiuspohjaan).
      Onneksi mulla on nyt vuosien myötä huomattavasti rauhoittunut tuo päänahka, niin kovin tujuja aineita en enää tarvitse :). Taitaa olla mullakin tällä hetkellä enempi kuivan hilseilevä tuo päänahka.

      Poista
  3. Meidän huushollissa Erittäin hieno suomalainen tervashampoo ei käynyt päänahastaan hilsehtivälle miehelleni eikä minulla kestänyt ihottumaiset kädet sen käyttöä. Tosin meillä molemmilla siis kuiva hilse ihossa, rasvaiselle hilseelle varmaan eri asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui :/. Harmillista tuo!
      Jos joskus tuota kokeilen, niin en usko, että mulla tekee mitään katastrofaalista... Ei enää pää ole onneksi samanlaisessa kunnossa, mitä oli joskus aikoinaan :).

      Poista

Suositut tekstit