maanantai 15. lokakuuta 2012

Tuoksunäytteitä kulutettu pois

Nonniih, nyt pääsee sitten purkamaan näitä loppuneitakin juttuja, kun on shoppailut tältä kertaa ohi :D. Aloitetaan esittelemällä kolme tuoksunäytettä, joista en loppupeleissä osaa hirveästi sanoa, niistä kun riitti vain 2 kokeiluun...

Ensimmäisenä olisi Oriflamen Ice Eau de Toilette ja tämä näyte oli vanhempaa versiota eli en tiedä, onko uudistaessa tuoksua muuttaneet. Linkissä tosiaan sanotaan seuraavaa:
"Helmeilevän raikas ja viileän itsevarma tuoksu. Tuoksuvaikutelma syntyy raikkaasta otsonista ja aamukasteisista kukista. Pirteä ja moderni ensituoksu on greippiä, mandariinia ja otsonia. Tuoksun kukkaishedelmäinen sydän on melonia, valkoista ruusua ja freesiaa. Lopputuoksu on viileän raikas viettelys."
Kuvaus kyllä kuulostaa tosi kivalta näin luettuna, mutta mun nenään tuo ei sitten ollut oikein erikoinen, syynä voi toki olla se, että tuo näyte oli jo aika vanha ja sitä oli enää yhteen kokeiluun jäljellä... Mutta ei jättänyt sellaista "pakko kokeilla uudestaan"-tunnetta.

Toisena käytin pois tänä vuonna myyntiin tulleen Avonin Secret Fantasy Kiss Eau de Toilette näytteen.

Pullon kuvan ja sisällyksen otin tältä sivustolta, kun en noista käsillä olevista kuvastoista nyt sisällyksiä löytänyt.
Itsellänihän on tästä sarjasta Star-tuoksu täysi kokoisena ja alkuperäinen Secret Fantasy 15ml suihkeena ja näistä tykkään paljon.
Tämä Kiss-näyte jätti hieman kylmäksi, enkä tästäkään pysty juuta tai jaata sanomaan... Voisin kyllä ehkä ostaa 15ml suihkepullon, jos tulisi myyntiin, se olisi tarpeeksi pieni pullo, mutta saisi kunnollisen kuvan tuoksusta. Tummempi tuoksu tämä kuitenkin oli noihin kahteen muuhun verrattuna, eikä ehkä niin makea.

Viimeisenä sitten olisi vuoden 2011 kesätuoksuna ollut Avonin Hawaiian Shores Eau de Toilette.

Tästäkin otin pullon ja sisällyksen kuvan samalta sivustolta kuin edellisen ja tätä ei tosiaan ole Avonilla enää myynnissä.
Tämä oli sellainen raikkaampi kukkais-hedelmäinen tuoksu, mutta juuri muuta ei oma nenäni tähän osannut sanoa :D. En kuitenkaan ihastunut tähän niin paljoa kuvastojen tuoksutäplienkään perusteella, että olisin halunnut täysikokoisen tuoksun tätä ostaa. Monesti olen Avonilta ostanut tuoksuja niiden tuoksutäplien perusteella, eikä ole tarvinnut katua, vaikkei ne identtisiä koskaan olekaan.

Ei siis ollut hirveästi hyötyä tästä postauksesta kellekään, mutta onpahan itseltäni taas muutama näyte pois kaapista :D.
Pitkä päivä jälleen takana jumppineen päivineen, niin ei aivotkaan pelitä enää täysillä (ihan kuin ne koskaan pelittäisikään :p).
Nyt taidankin lähteä suihkuun, niin pääsee nukkumaankin!
Ei kun piru, tajusin just että pitää käydä Avonin paketti hakemassa tuolta valintatalosta, että saan R:lle huomenna viedä sen tavarat....
Joo, kauppaa kohti siis! Huomenna näette sitten tilauksen sisällön!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit