tiistai 6. marraskuuta 2012

Ja sitten kuun ensimmäiset tulleet...

...ja yllätin positiivisesti itseni, kun kuuntelin hieman järkeäkin ja Avonin 15.jakson tilaus jäi näinkin pieneksi :p.

Kivan kokoinen tilaus tuli vaihteeksi, nyt sainkin omat tuotteet ilmaiseksi ja jäin jopa vajaa 3e plussalle :D. Joskus se kannattaa tehdä itselle vähän pienempi tilaus ;D.

Nämä tuli sitten itselleni: 17.jakson kuvastot minikuvastoineen (on Avonin toinen joulukuvasto), uusi Naturals karpalo-kaneli-setti (enhän mä pystynyt 7,95e hintaa vastustamaan, kun edellisessä jaksossa sama setti oli 12,95e ja seuraavassa nuo tuotteet on yksitellen alkaen 3,95e...), uudet Naturals hiushoidot yumberry&yogurt sekä acai berry&shea oil ja 4 eri uudesta tuoksusta tuoksunäytteet :).
Asiakkaille pistän luonnollisesti runsaat näytteet minigrip-pusseihin nuista uusista tuotteista.

Lisäksi sain tämän uuden True Colour-kvartetin sävyssä Arctic Goddess etukäteen synttärilahjaksi äitiltä :).
Äiti soittaessaan sanoi, että valitse itselle jokin pieni synttärilahja, niin sain sitten tuon, kun olisin muuten itse ostanut joka tapauksessa :).
Jälleen vain saa kirota luonnonvalon puutetta ja salamaa, sillä sävyt eivät ole lähelläkään oikeaa :( !! Ylävasen on hohtavan vaaleanvioletti, yläoikea hohtava vaaleanvihreä, alavasen on turkoosi (eikä tuollainen puhdas sininen) ja alaoikea ihan tummanvihreä... Katsotaan, josko viikonloppuna saisi päivänvalossa otettua yhtään parempaa kuvaa.

Jooh, tänään oli taas työntäytteinen päivä niiden geelien kanssa, eikä pahemmin ehtinyt istumaan ja päivittämään edes labrapäiväkirjaakaan :). Mutta en sekoillut pahemmin \o/. Eli vastedeskin pystyn tekemään kaksi geeliä yhtä aikaa! Selkä ja kädet ovat kyllä nyt jumissa, milloinhan sitä Muistaisi ja Ehtisi soittaa sinne Hieroja-akatemiaan... Josko huomenna, huoh...
Mutta eipäs tänne muuta, alan listaamaan nuo tulleet ylös ja pitäisi tännekin tuo tämän hetken varastotilanne päivittää :). Huomenna taas loppuneen esittelyä, ehkä :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit